Kubson, zdjęcie które wkleiłeś jest słabe, ale z tego powodu że robione o takiej porze roku
przeciez napisalem , ze to tendecyjne
tak serio to po prostu mozna bylo to lepiej rozplanowac i przede wszystkim zrealizowac. z tym jest najwiekszy problem.Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013
PiTT napisał/a:
nich ktoś mi pokaże gdzie jest tak wspaniale że warto zamieszkać
M, już zakasał rękawy Ci zaraz napisze PiTT - Śro 03 Kwi, 2013 mieszkałem przez jakiś czas w okolice eMa i mam wyrobione zdanie
żeby nie było, okolica bardzo fajna i dużo zieleni... tylko sąsiedzi to koorwy PiTT - Śro 03 Kwi, 2013
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kubson, zdjęcie które wkleiłeś jest słabe, ale z tego powodu że robione o takiej porze roku
przeciez napisalem , ze to tendecyjne
tak serio to po prostu mozna bylo to lepiej rozplanowac i przede wszystkim zrealizowac. z tym jest najwiekszy problem.
spoko, znasz moje zdanie o tej dzielnicy
ale zobacz tylko jak dużo można przekazać zdjęciem z tego samego miejsca, tyle tylko że po drugiej stronie "ścieków"
vs
wygląda nieco inaczej, prawda? pum - Śro 03 Kwi, 2013 nie nerwować się bo się słoiki potłuką Jakarti - Śro 03 Kwi, 2013
PiTT napisał/a:
ale zobacz tylko jak dużo można przekazać zdjęciem z tego samego miejsca, tyle tylko że po drugiej stronie "ścieków"
TENDENCYJNE KARWA Franek - Śro 03 Kwi, 2013
PiTT napisał/a:
nich ktoś mi pokaże gdzie
Mi sie tutaj podoba, w sumie dobra lokalizacja i calkiem znosne ceny
pozniej mozna to w razie czego w miare latwo wynająć, blisko gal - mok i zaraz obwodnica...
http://www.osiedle-hubertus.pl/
No i to, ze deweloper nie buduje ze smieci, co niestety teraz jest powszechne...M - Śro 03 Kwi, 2013
podoba mnie się gdzie zmierza ten thread.Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013 ooo eksperty od nieruchomości,moze byście znalezli mi cos fajnego w wrocku??PiTT - Śro 03 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
ooo eksperty od nieruchomości,moze byście znalezli mi cos fajnego w wrocku??