Jakarti - Śro 15 Sie, 2012 ale sie narobilo...
mnie po prostu zawsze sie podobala 911 a Boxster niebardzo
przeciez mozna kupic takie jak Barto206 mial kiedys albo kazde inne.. w zyciu nie jechalem ani porsche ani ferrari i tak z ciekawosci sobie napisalem za ile mozna by cos takiego kupic.. wszyscy sie starzeja, wiekszosc sie bogaci.. zycie idzie do przodu i Saxo/HGT marzenia juz za nami.. kazde auto jest tak pedalskie jak jego wlasciciel. zgadzam sie z Pittem, ze kazdy kupuje to co chce.. inie zgadzam z M ze 911 bardziej leczy kompleksy od Boxstera kompleksy to maja Ci co uwazaja ze "tyle" kasy na glupie Porsche to za duzo Bonczek - Śro 15 Sie, 2012 To tak jak z produktami Apple`a
Czesio napisał/a:
serwis jest drogi bo często masz konkretnie utrudniony dostęp do niego
Opowiedz jakie masz doświadczenia, każdy chętnie posłucha Maciusiowy - Śro 15 Sie, 2012
rabarbar napisał/a:
to jakies rasowe pedalstwo jest a nie noise
rabarbar napisał/a:
qu.rwa panowie,boxster jest ultra pedalski,bardziej pedalski
itd.
może zastanówmy się nad definicją pedalstwa M - Śro 15 Sie, 2012 Samochod pedalski - taki w ktorym nie czulbym sie jak prawdziwy Pan a do tego nie stac mnie na niego.Anonymous - Śro 15 Sie, 2012 chyba nie wiem co napisac,więc zamilcze,chciałbym tez dodac ze jest mi wstyd Cartoon - Śro 15 Sie, 2012 ale temat nakręciłem
Gdybym miał wolne 50k to brałbym takiego boxtera... a gdybym miał 120k to brałbym caymana gdybym...
i tu świetnie pasuje stara reklama 911 Bonczek - Śro 15 Sie, 2012 Ta reklama jest świetna KarQ - Śro 15 Sie, 2012 Widzę, że dorośliśmy do podobnych upodobań - w nawiązaniu do pojeżdzawek.
troche przesadzil z cena Michał - Czw 16 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
To tak jak z produktami Apple`a
Czesio napisał/a:
serwis jest drogi bo często masz konkretnie utrudniony dostęp do niego
Opowiedz jakie masz doświadczenia, każdy chętnie posłucha
kiedyś w 08pitt stopie ( pamiętacie ) stał u chłopaków prosiak
jak barto dał mi cene części w tym eksploatacyjnych , to usiadłem.
A z prosiaków to ten mi sie podoba
nada się ?Bartli - Czw 16 Sie, 2012
Michał napisał/a:
A z prosiaków to ten mi sie podoba
nada się ?
Nada się, ale to już finansowy kosmos
Jak Porsche to takie ze stolikiem
Gaydek - Czw 16 Sie, 2012 Najtańsze w utrzymaniu jest
Janusz - Czw 16 Sie, 2012 dookładnie, stolik musi być, czarny lakier i chłodzenie powietrzem M - Czw 16 Sie, 2012 Znam ostatni przypadek jak w Carerce 4s zatarł się pierścień olejowy na jednym cylindrze, - wymiana silnika na inna uzywke - 75k, naprawa u "rzeznikow " jakieś 30tysi