roj - Czw 04 Kwi, 2013 masakra, uważam, że nie jest czymś bardzo złym "dać" doprowadzić do jakiejś obcierki (mi się nie zdarzyło) na parkingu czy rondku "bok w bok" jak ktoś nie zna przepisów i w Ciebie wjedzie a Ty masz akurat element do zrobienia, ale kur.wa, bez narażania zdrowia przede wszystkim! dla mnie to co zrobili to w sumie to samo jakby wepchnęli babkę pod furę na pasach żeby jej zabrać torebkę dla tych kilku tysi. może jej się coś stanie, może nie ale kasa jest Bonczek - Czw 04 Kwi, 2013 No niestety Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 Zacznijmy od tego ze kolesi muszą byc strasznymi debilami że probowali wyłudzic odszkodowanie na monitorowanym parkingu . A za to ze wjechali w te drzwi gdzie ta pasażerka mogła nawet zginać to za to ręcę bym poucinał zeby nawet rowerem jeździć nie moglidzik - Czw 04 Kwi, 2013
anjas napisał/a:
gdyby można było posiadać broń to można by było gości po prostu odstrzelić. A tak to lipa, wiele lat w sądzie, żeby cokolwiek im zrobić.
Liczę że goście dostaną ostro bez zawiasów, ryzykować czyjeś zdrowie czy życie dla kilku kPLN.M - Pią 05 Kwi, 2013
anjas napisał/a:
gdyby można było posiadać broń to można by było gości po prostu odstrzelić. A tak to lipa, wiele lat w sądzie, żeby cokolwiek im zrobić.
za kaczora dostaliby pewnie karę śmierci anjas - Pią 05 Kwi, 2013 Pewnie tak, a obecny reżim spotka sie z nimi po cichu na cmentarzu, przybija piątki i będzie uniewinnienie.M - Pią 05 Kwi, 2013 Albo samobójstwoanjas - Pią 05 Kwi, 2013 Oj Macieju Macieju, seryjne samobójstwa popełniają tylko ci stojący po właściwej stronie barykady, prawdziwi Polacy patrioci. Dziwi mnie to przeoczenie.M - Pią 05 Kwi, 2013 ha-haMucha - Pią 05 Kwi, 2013
anjas napisał/a:
Oj Macieju Macieju, seryjne samobójstwa popełniają tylko ci stojący po właściwej stronie barykady, prawdziwi Polacy patrioci. Dziwi mnie to przeoczenie.
i to wszyscy na tym samym pasku wiszą...
pP - Pią 05 Kwi, 2013 z cyklu, że nie każdy urzędnik jest do bani
może jutro w pracy z nudów ogarnę...iQ - Sob 06 Kwi, 2013 Ciekawa lokalizacja na tor Bart - Sob 06 Kwi, 2013 a gdzie to proszę Pana?martin.h - Sob 06 Kwi, 2013 Pewnie jakaś pustynia, Nevada, USA ?