No ja też kierownica i manual... w morde coś za szybko Ci to idzie Kenet - Śro 15 Lut, 2012 Zainstaluję zaraz jeszcze raz bez zaznaczania offline i możemy pojeździć.Anonymous - Śro 15 Lut, 2012 Sure!Kenet - Śro 15 Lut, 2012 Dobra zainstalowałem wersję online, ale jak mam teraz dodać Poznań do torów? Ściągnąłem ten dodatek retro i poprzednio skopiowałem po prostu foldery Hill i Poznan do katalogu locations.
Teraz nie mam nic w folderze docelowym z grą poza folderem uninstall i nie wiem gdzie wrzucić tor. Co za pojebana przeprawa z tym jest.
Dobra ogarnąłem, kiedy gramy?zefir - Śro 15 Lut, 2012 skonczylem watek głowny w Skyrimie
i chyba juz nie mam ochoty na wiecej grania w niego bo wszystko zaczyna sie powielac 47:40h
wymieniam na nba 2k12 po weekendzie
generalnie jak ktos lubi takie typu gry, to zajebistosc i absolutnie nie ma alternatywy, typowy must have!
pozdroNBL - Czw 16 Lut, 2012 Polecam L.A Noire - naprawdę godna gieraanjas - Czw 16 Lut, 2012
tłumnik napisał/a:
Polecam L.A Noire - naprawdę godna giera
za komuny były lepsze gry, np. River Raid.NBL - Czw 16 Lut, 2012 Tak i oczko , tysiąc Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Trochę za łatwo się jeździ Mini w tym GT Evolution, teraz sobie sieknąłem 8 kółek i 1.46.501 w sumie z błędem. Potestuje jakieś RWD bo w mini nuda Anonymous - Czw 16 Lut, 2012
Kenet napisał/a:
Trochę za łatwo się jeździ Mini w tym GT Evolution, teraz sobie sieknąłem 8 kółek i 1.46.501 w sumie z błędem. Potestuje jakieś RWD bo w mini nuda
Ty weź zapis jakiegoś replaya bo nie wiem gdzie Ty tyle urywasz
albo dawaj na serwer ULTRA i obczaje jak jedziesz jak będziesz robił kółka, OK?Kenet - Czw 16 Lut, 2012 w przerwie meczu coś nagram
no to dawaj Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Tu jest 1.46.8
Jeb**na nowoczesna technologia zaraz po skopiowaniu tego filmu z karty w telefonie na kompa wyjebała mi kartę pamięci i nadaje się ona na śmietnik. Co za jebany fatal error.Stf - Czw 16 Lut, 2012 Kenet co to za gra ?Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Przepraszam, że pytam ale czy jesteś trzeźwy jak to piszesz?