PiTT - Pią 24 Sie, 2012 kup fiata 125 albo poloneza i udawaj że jesteś fascynatem klasyki mi - Pią 24 Sie, 2012 kup beczkę za tauzena i udawaj że to perełka Kamill - Pią 24 Sie, 2012 Bede sprzedawał na wiosnę swojego SC, mogę mu obrócić panewkę jak jesteś zainteresowany. Kenet - Sob 25 Sie, 2012
Kamill napisał/a:
Bede sprzedawał na wiosnę swojego SC, mogę mu obrócić panewkę jak jesteś zainteresowany.
jechalem takim przerobionym na driftowoz, mega fur
przerabianie takiego limitowanego bądź co bądź auta na driftowóz...trochę słabeJanusz - Sob 25 Sie, 2012
bizon napisał/a:
jechalem takim przerobionym na driftowoz, mega fur
a to nie była zwykła stara omega z jakimś duzym swapowanym silnikiem która była kiedys na allegro ??zefir - Sob 25 Sie, 2012 ale Koala nie mialem Lotusa tylko Omege 3,0 v6 zwykła Bizuuuuu bizon - Sob 25 Sie, 2012 ja mowie o takim co u basmota stalo, przy okazji jakiejs naprawy mialem okazje sobie pomacac 100% mialo ten lotusowy silnik.zefir - Sob 25 Sie, 2012 po swapie , tzw kundel kamil - Sob 25 Sie, 2012 myslę, ze nikt nie przerobiłby Lotusa Omegi na driftowóz, szczególnie że ich zrobili chyba z kilkaset sztuk. A ceny na rynku wtórnym nie są najmniejsze, o ile ktoś w ogóle to sprzedaje...bizon - Sob 25 Sie, 2012