Młody Papież - Pią 26 Kwi, 2013 jeżeli to faktycznie dobre rozwiązanie to pewnie ktoś już tak zrobił
może ktoś znajdzie jakieś info
a może założymy temat mrożenia gleby Kenet - Pią 26 Kwi, 2013 Wydaje mi się, że to idealne rozwiązanie do walki z kretami. U dziadków na ogrodzie ryje taki sk...el i już nie ma pomysłów jak go pokonać. Były wkopywane pułapki, były grane widły i przyczajka. Nawet achtungi odpalałem żeby go wysadzić.
Zamrożę szkodnika! M - Pią 26 Kwi, 2013 Kreta to sie zalewa wodą we wszystkie dziury, wtedy przenosi się do sąsiada
Kenet - Pią 26 Kwi, 2013 Nie ma tyle wody w okolicy żeby zalać labirynt jaki wyrył. Podejrzewam, że widać to na google earth.was79 - Pią 26 Kwi, 2013 Mój sąsiad dawnymi czasy szambo pompował w te dziury Kenet - Pią 26 Kwi, 2013 To mu pewnie nieźle trawa rosła w tych miejscach M - Pią 26 Kwi, 2013
was79 napisał/a:
Mój sąsiad dawnymi czasy szambo pompował w te dziury
To już lepszy cwaniakwas79 - Pią 26 Kwi, 2013 dobry aromat po okolicy się niósł S2WED - Pią 26 Kwi, 2013 Żesz qrwa, ja pierdole... ręce mi opadają , Ci ludzie z ptp naprawdę tak działają mi na nerwy, że mnie qrwica strzeli zaraz
Zaglądałem tam od czasu do czasu z ciekawości i dlatego że lubie jap fury, ale ile czasu można czytać jak spuszczają się jeden na drugiego jak to kilkunastoletnie, zardzewiałe prelude jest w chuj lepsze od opc, a w ogóle opc to ostatnia chujnia na swiecie, która nie jedzie, nie skręca, nie wygląda i w ogóle jest do niczego... no co za debilizm. Geje jakieś, czy co? M - Pią 26 Kwi, 2013 W starych preludach to pedaly raczej...S2WED - Pią 26 Kwi, 2013 Nieee... pedały już sprzedałem Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013 S2WED, wpadaj częściej na heczheta. Tam sami experci i powiedzą Ci co skręca, kto jedzie "dobrze" i kto jest lewakiem S2WED - Pią 26 Kwi, 2013 Wpadam regularnie Kamill - Pią 26 Kwi, 2013 S2WED,BTW twój podpis nie ma sensu bo prowadzi do strony wymagającej zalogowania Ryba - Pią 26 Kwi, 2013
S2WED napisał/a:
Żesz qrwa, ja pierdole... ręce mi opadają , Ci ludzie z ptp naprawdę tak działają mi na nerwy, że mnie qrwica strzeli zaraz
Zaglądałem tam od czasu do czasu z ciekawości i dlatego że lubie jap fury, ale ile czasu można czytać jak spuszczają się jeden na drugiego jak to kilkunastoletnie, zardzewiałe prelude jest w chuj lepsze od opc, a w ogóle opc to ostatnia chujnia na swiecie, która nie jedzie, nie skręca, nie wygląda i w ogóle jest do niczego... no co za debilizm. Geje jakieś, czy co?