To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Młody Papież - Pią 26 Kwi, 2013

jeżeli to faktycznie dobre rozwiązanie to pewnie ktoś już tak zrobił ;)
może ktoś znajdzie jakieś info :)
a może założymy temat mrożenia gleby :]

Kenet - Pią 26 Kwi, 2013

Wydaje mi się, że to idealne rozwiązanie do walki z kretami. U dziadków na ogrodzie ryje taki sk...el i już nie ma pomysłów jak go pokonać. Były wkopywane pułapki, były grane widły i przyczajka. Nawet achtungi odpalałem żeby go wysadzić.

Zamrożę szkodnika! :jupi:

M - Pią 26 Kwi, 2013

Kreta to sie zalewa wodą we wszystkie dziury, wtedy przenosi się do sąsiada ;D

Kenet - Pią 26 Kwi, 2013

Nie ma tyle wody w okolicy żeby zalać labirynt jaki wyrył. Podejrzewam, że widać to na google earth.
was79 - Pią 26 Kwi, 2013

Mój sąsiad dawnymi czasy szambo pompował w te dziury :wall:
Kenet - Pią 26 Kwi, 2013

To mu pewnie nieźle trawa rosła w tych miejscach ;D
M - Pią 26 Kwi, 2013

was79 napisał/a:
Mój sąsiad dawnymi czasy szambo pompował w te dziury :wall:

To już lepszy cwaniak

was79 - Pią 26 Kwi, 2013

dobry aromat po okolicy się niósł :]
S2WED - Pią 26 Kwi, 2013

Żesz qrwa, ja pierdole... ręce mi opadają :wall: , Ci ludzie z ptp naprawdę tak działają mi na nerwy, że mnie qrwica strzeli zaraz :/
Zaglądałem tam od czasu do czasu z ciekawości i dlatego że lubie jap fury, ale ile czasu można czytać jak spuszczają się jeden na drugiego jak to kilkunastoletnie, zardzewiałe prelude jest w chuj lepsze od opc, a w ogóle opc to ostatnia chujnia na swiecie, która nie jedzie, nie skręca, nie wygląda i w ogóle jest do niczego... no co za debilizm. Geje jakieś, czy co? :|

M - Pią 26 Kwi, 2013

W starych preludach to pedaly raczej...
S2WED - Pią 26 Kwi, 2013

Nieee... pedały już sprzedałem :lol2:
Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013

S2WED, wpadaj częściej na heczheta. Tam sami experci i powiedzą Ci co skręca, kto jedzie "dobrze" i kto jest lewakiem :faja:
S2WED - Pią 26 Kwi, 2013

Wpadam regularnie :faja:
Kamill - Pią 26 Kwi, 2013

S2WED,BTW twój podpis nie ma sensu bo prowadzi do strony wymagającej zalogowania :)
Ryba - Pią 26 Kwi, 2013

S2WED napisał/a:
Żesz qrwa, ja pierdole... ręce mi opadają :wall: , Ci ludzie z ptp naprawdę tak działają mi na nerwy, że mnie qrwica strzeli zaraz :/
Zaglądałem tam od czasu do czasu z ciekawości i dlatego że lubie jap fury, ale ile czasu można czytać jak spuszczają się jeden na drugiego jak to kilkunastoletnie, zardzewiałe prelude jest w chuj lepsze od opc, a w ogóle opc to ostatnia chujnia na swiecie, która nie jedzie, nie skręca, nie wygląda i w ogóle jest do niczego... no co za debilizm. Geje jakieś, czy co? :|

u high, nigga?