ile jest na miescie evo a ile takich meganek? 2? to mi sie w niej najbardziej podoba. no i zdaje sie ze zawias, szpera, hebel jest konkret
Ziom, Megane, jest bardzo fajna... ale nie pisze,że jest ich mniej i przez to sa fajniejsze. EVO prezencja niszczy i Megi nie ma podejscia. A do pracy czemu ma sie EVo zle jezdzic?
W kazdym razie Megi jest szybka, cieszymy sie razem z Toba... Tu ogolnie dziwki, troche koksu i mama od Kondzia.k-mart - Pon 29 Paź, 2007
Maciek napisał/a:
k-mart tylko bokami żeby byłe fajne foty
Maciek luz
Przyznam sie ze czesto trenuje jazde pod fotki FreeMan - Pon 29 Paź, 2007
lachim83 napisał/a:
FreeMan- dzieki za powitanie
Lubie jak rodzina Renault Sport rosnie w sile. Generalnie jak bedziesz mial okazje przekonasz sie ze nasz hatch'e sa naprawde hot i lubimy rywalizacje.
Pzdr i do zobaczenia na drodze....Loko - Pon 29 Paź, 2007 Bomba witam nie powitanych.
narazie najwieksze wrazenie robia na mnie wlasnie hamulce (ciezko je przegrzac) i zawias (twardo ale nie tak ekstermalnie)
jeszcze raz dzieki za mile powitanko - dajcie znac jak bedziecie jakies spotkanie organizowac- z checia przyjade- moze czegos ciakawego sie od znawcow dowiem:)
p.s. na EVO i tak przyjdzie czas- przynajmniej mam taka cicha nadzieje.saxorulez - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
jezdzilem R26
nie jeździłeś R26 tylko F1Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
lachim83 napisał/a:
narazie najwieksze wrazenie robia na mnie wlasnie hamulce (ciezko je przegrzac)
Tu sie zgodze, hamulce w tym aucie sa masakryczne...FreeMan - Pon 29 Paź, 2007 a ja jezdzilem i jedna i druga... i chcialbym miec obie , oczywiscie posiadajac swojego Sporcika tesh Marek23 - Pon 29 Paź, 2007
Cytat:
nie jeździłeś R26 tylko F1
a Ząbek jaką ma? Szachownica była, 230 kuca było, szpera była. To czym się różnią?r26rulez - Pon 29 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Ząbek jaką ma? Szachownica była, 230 kuca było, szpera była. To czym się różnią?
a z ktorego roku?? felgi czarne czy szary mat i jeszcze jedno jezeli plakietke z nr seryjnym ma za hamulcem recznym to jest r26 jezeli pod miejscem na karte to jest tylko:) albo az f1 team bez szpery i bez innych dodatkow Marek23 - Pon 29 Paź, 2007 rok 2007 chyba... felgi szar mat, szpera na 100 procent, bo liczyl, ze na starcie mnie klepnie... Koles ogarnia fury, wiec na pewno nie wymyslil tej szpery. Ogolnie masz super auto stary i kiedys sie sykniemy to pogadamy. Ide spac, na razie.Dariano - Wto 30 Paź, 2007 Witam
Meganka swietny HH i w dodatku rodzyneczek.
Powieksza nam sie kolekcja HH na forum. Miło :564:saxorulez - Wto 30 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
a Ząbek jaką ma? Szachownica była, 230 kuca było, szpera była. To czym się różnią?
Moim zdaniem Ząbek ma F1, ale mogę się mylićVlodarsky - Śro 31 Paź, 2007 Marek - znowu jesteś najlepszy... gratuluje
Barto gratuluje opanowania i skromności.
Witam lachim - Megane wariat jest... strasznie mi się podoba. Ale nowe Clio Sport jednak bym wybrał - rzecz gustu.r26rulez - Śro 31 Paź, 2007 Vlodarsky- witaj