rasta, jakos nie widze by ten telefon robil jakiekolwiek wow swoimi parametrami...
Passat też nie robi, a ludzie kupują Muzykant - Czw 27 Lut, 2014 szkoda ze potem na parkingu nie moga znalezc tego swojego jedynego
Dalej uwazam ze to taki zwykly smartfon ktory totalnie nie zasluguje na miano super...Kamill - Czw 27 Lut, 2014
Muzykant napisał/a:
:jupi: szkoda ze potem na parkingu nie moga znalezc tego swojego jedynego
Dalej uwazam ze to taki zwykly smartfon ktory totalnie nie zasluguje na miano super...
W skrócie działa 2x szybciej i mega stabilnie względem tego na co wskazuje spec techniczna. Telefon od 2 miesiecy nie zawiesił mi się ani razu, nie przyciął nie zwolnił, nie wywaliła się żadna aplikacja nie zawiesił gps (który odpala sie i łączy w 2-3s), nie było żadnych problemów z siecią czy to po wifi czy gsm (bdb zasięg nawet tam gdzie inne tel już nie łapią) .
To trochę jak z bmw, wszyscy by chcieli mieć, ale nikt nie jeździł - to tu odwrotnie każdy narzeka na parametry a nie widział nawet z daleka.
Teraz znowu aktualizacja i 4.4 juz na pokładzie, także widać ze nie olewają wsparcia.Muzykant - Czw 27 Lut, 2014 lajf, dla mnie to poprostu budzetowy smark ktory nie zachwyca, marny aparat, marny wyswietlacz, no wybacz, totalnie nie robi... 4.4 wow, normalnie ekstra, zawsze podziwialem tych co podniecaja sie cyferkami....
Zrobmy moze testa w antutu, skoro lubisz cyferki Kamill - Czw 27 Lut, 2014 Mam lepszy pomysł.
Nie podoba się, nie kupuj.Muzykant - Czw 27 Lut, 2014 bawi mnie kreowanie tego sredniaka na hiper ekstra maszyne....
Aaaaa zapomnialem, Rasta ma to musi byc da best rasta - Czw 27 Lut, 2014 Jebnij się w pusty łeb
Co z wyświetlaczem nie tak, bo parametry ma lepsze od Iphona?
Muzykant napisał/a:
rasta, jakos nie widze by ten telefon robil jakiekolwiek wow swoimi parametrami...
Ale jakie WOW, he? To tel za 600-700 pln. Chodzi tylko o to co oferuje za ten prajs.Anonymous - Czw 27 Lut, 2014 Ostatnio zuwazyłem ze telefon (galaxy s2) po kilkunastominutowym smiganiu po necie nagrzewa sie naprawde konkretnie,wczesniej chyba tego nie było.To normalne ??Kamill - Czw 27 Lut, 2014
rabarbar napisał/a:
Ostatnio zuwazyłem ze telefon (galaxy s2) po kilkunastominutowym smiganiu po necie nagrzewa sie naprawde konkretnie,wczesniej chyba tego nie było.To normalne ??
Mi S+ z navi odpaloną (czyli net+gps) jak leżał na desce rozdzielczej w czasie jazdy w lato to wywalił komunikat że się przegrzał i wyłącza zasilanie A 5min wcześniej typ próbował mi wmówić ze sie przegrzewają, a ja mu próbowałem wytłumaczyć ze go pojebało bo nic takiego mi się nie zdarzyło Muzykant - Czw 27 Lut, 2014
rasta napisał/a:
Jebnij się w pusty łeb
Co z wyświetlaczem nie tak, bo parametry ma lepsze od Iphona?
Muzykant napisał/a:
Ale jakie WOW, he? To tel za 600-700 pln. Chodzi tylko o to co oferuje za ten prajs.
Widac ze kultury nie nauczyli....
Robi to do czego zostal zaprojektowany, zadna łaska
Ale ciesze sie ze ustalilismy ze nie jest to super wow telefon.... bo juz prawie w to uwierzylem rasta - Czw 27 Lut, 2014 Nie nauczyli i co mi zrobisz?
Muzykant napisał/a:
Robi to do czego zostal zaprojektowany, zadna łaska
No obecnie nie jest to takie oczywiste, bo jest masa telefonów w tym przedziale cenowym, na których po instalacji apki FB i czegoś innego nie da się ich używać.
Dlatego poleciłem ten telefon na forum jakby ktoś szukał, i nikoniecznie chciał wydać 3 kilo pln, to takie złe?
Jak ktoś potrzebuje telefonu który sprawnie działa wydaje mi się, że jest to świetna propozycja i żadne galaxy i inne HTC/LG w tym przedziale cenowym nie ma podejścia.Michał - Czw 27 Lut, 2014 http://www.frazpc.pl/aktu...sem-moto-g.htmlBonczek - Pią 28 Lut, 2014
Kamill napisał/a:
Telefon od 2 miesiecy nie zawiesił mi się ani razu
Niesamowity wyczyn Kamill - Pią 28 Lut, 2014
Bonczek napisał/a:
Kamill napisał/a:
Telefon od 2 miesiecy nie zawiesił mi się ani razu
Niesamowity wyczyn
Bo mam go od 2 miesiecy pacanie w sensie że od nowości sie nie zawiesiłBonczek - Pią 28 Lut, 2014 Co nie zmienia faktu, że to jest po prostu normalne. Przynajmniej jak się ma iPhone`a