HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Stf - Pon 17 Wrz, 2012 nie nie. nie o to mi chodzi. sam czas jest mega kox na takie auto. ja w kontekście zaskoczenie-progress w stosunku do początku sezonu.Kenet - Pon 17 Wrz, 2012 Czy ja będę mógł jechać na nalewkach Markguma czy muszę kupić jakieś nowe opony na ten event, który jest przed nami? rasta - Pon 01 Paź, 2012 Top Gear swoim Megan RS wybrał się na Pozen
BTW, kto planuje już w sobotę być na miejscu?PiTT - Pon 01 Paź, 2012 a co to jest BMW 728is? rasta - Pon 01 Paź, 2012 PiTT - Pon 01 Paź, 2012 ooo, wypas
widze że od Adama Kunca, serwisowałem u niego bejcę Kenet - Pon 01 Paź, 2012 Ja jadę w sobotę muszę ogarnąć hotel jutro.Pirania - Pon 01 Paź, 2012 Kenet, Rasta da znać co z miejscówkami bo szykuje się sobota "pod torem" Kenet - Pon 01 Paź, 2012 Ok PabloFKP - Pon 01 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
ooo, wypas
widze że od Adama Kunca, serwisowałem u niego bejcę
to jest Adam Kunc i jego siódemka PiTT - Pon 01 Paź, 2012
PabloFKP napisał/a:
PiTT napisał/a:
ooo, wypas
widze że od Adama Kunca, serwisowałem u niego bejcę
to jest Adam Kunc i jego siódemka
no wiem, ostatnio nawet Adama spotkałem na mieście...
zaskoczyła mnie ta 7-er
wiem co to był za model, ale że na Poznań się nią wybrał to mega zaskoczenie
jak widać daje radę Kenet - Pon 01 Paź, 2012 To już nie pierwsza jego wizyta tam, ostatnio był też na Ułężu i w Kielcach.Kamill - Pon 01 Paź, 2012
Kenet napisał/a:
To już nie pierwsza jego wizyta tam, ostatnio był też na Ułężu i w Kielcach.
Tylko miał wtedy inne skrzydło z tyłu, albo mi się wydaje, takie regulowane.PabloFKP - Śro 03 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
Tylko miał wtedy inne skrzydło z tyłu, albo mi się wydaje, takie regulowane.
takie jak z prawej czy z lewej?
Stf - Śro 03 Paź, 2012 prognozy na niedzielę są niepokojące niektóre mówią o deszczu, niektóre tylko o chmurach