To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kamil - Wto 24 Cze, 2014

takie też mam i zadowolony jestem.
a właśnie PCS, tak się jarałeś prowadzeniem legacy, torem jazdy, itp...no i musze Ci przyznać racje. Na co dzień po prostu się bujam, ale w niedziele przy 100 km/h byłem zmuszony awaryjnie wyminąć kotka wybiegającego na ulicę. OTB zajebiscie wytrzymał szybką kontre i utrzymał się na pasie, zero zarzucenie tyłem, myszkowania. W szoku byłem, ze ten baleron sprawdził się w 100%. Pewnie to zasługa 4x4.

anjas - Wto 24 Cze, 2014

Ja dziś wytoczyłem legasia. Karwa, po fabii to jest bajka. Czułem się jak w jakimś pejtonie :DD .
Jakarti - Wto 24 Cze, 2014

kamil napisał/a:
przy 100 km/h byłem zmuszony awaryjnie wyminąć kotka wybiegającego na ulicę.

odwaznie :D

Chloru - Wto 24 Cze, 2014

To nie był kotek tylko jebany siersciuch :rotfl:
M - Wto 24 Cze, 2014

Ja dzisiaj jaszczurke rozjechalem, chcialem ja minac miedzy osiami ale ze natura jaszczurek jest spierdalajaca to uslyszalem dzwiek folii babelkowej, szkoda zwierzaka.
roj - Wto 24 Cze, 2014

M napisał/a:
uslyszalem dzwiek folii babelkowej

nowa, zafoliowana

kamil - Śro 25 Cze, 2014

Jaka, odruch bezwarunkowy.
Walle - Śro 25 Cze, 2014

anjas napisał/a:
Ja dziś wytoczyłem legasia. Karwa, po fabii to jest bajka. Czułem się jak w jakimś pejtonie :DD .

Protestuję. Fabia jest bardzo porządnym, zwinnym autem codziennego użytku. Oferuje wystarczający komfort jazdy i ilość miejsca w środku, ponadprzeciętne w swojej klasie osiągi, natomiast jej dizajn zdecydowanie wyprzedza rywali. Subru jest przy niej zauropodem.

anjas - Śro 25 Cze, 2014

też prawda
was79 - Śro 25 Cze, 2014

Zwłaszcza z tdi, 1.4 tdi. Jeździłem takim roomsterem i do dziś wspominam: wspaniałą dynamikę, najwyższą kulturę pracy i przyjemny odgłos pracy, przywodzący na myśl najlepsze motory sześciocylindrowe bmw i doskonałe wyciszenie wnętrza ;D
anjas - Śro 25 Cze, 2014

nie zapominajmy o niutkach
Jakarti - Wto 01 Lip, 2014

czy ktos ma jakies doświadczenia z:

VW polo, 1.4 benzyna ?
3/5 drzwi - bez znaczenia

uzytkowane przez kogoś? :)

anjas - Wto 01 Lip, 2014

Ponieważ to bliźniak

to chętnie się wypowiem ;D

Jakarti - Wto 01 Lip, 2014

anjas napisał/a:
Ponieważ to bliźniak

tzn. co dokładnie jest takie samo? :)
ten sam silnik itp, tak?

Kamill - Wto 01 Lip, 2014

Wszystko jest takie samo polo/fabia/ibiza, jedynie nadwozie, wnętrze i charakterystyka zawieszenia jest inna.