Jakarti - Sob 01 Mar, 2014 slabo sie dzieje u sasiadow
prowokacje z typu tych z 39' rokuM - Sob 01 Mar, 2014 Niestety, Ruscy stracili całą ukrainę to sobie chociaż wydrą jej wschód z krymem.
Wyobraźcie sobie że tak nam włażą z O. Kalingradzkiego i zajmują sobie jedno wojewodztwo.Jakarti - Sob 01 Mar, 2014 moj ulubiony okres w historii to okres rownowagi sil w europie. Dla niewtajniczonych, cala koncepcja w skrocie polegala na rownowazeniu wplywow w taki sposob aby nigdy zadna ze stron nie zdobyla znaczacej przewagi. w sytuacji gdy tak sie dzialo, wszyscy pozostali laczyli sily i sprowadzali konkurenta do bezpiecznego poziomu. podstawy tej doktryny doprowadzily w pozniejszych wiekach do powstania ligi narodow, niestety szybko zapomniano o glownej idei i podzielono wplywy na swieie pomiedzy tych ktorzy ostatecznie zasiedli w Radzie Bezpieczenstwa ONZ. Rosja (ale tak samo Usa w innych sytuacjach) powinna byc juz dawno zahamowana. dzisiaj juz zapomniano, ze bezpieczenstwo ma swoja cene. na ukrainie zaryzykowali, a co sie tam wydarzy to pokaze czas. niestety juz nie jest tak rozowo jak tydzien temuAnonymous - Sob 01 Mar, 2014
M napisał/a:
Niestety, Ruscy stracili całą ukrainę to sobie chociaż wydrą jej wschód z krymem.
Wyobraźcie sobie że tak nam włażą z O. Kalingradzkiego i zajmują sobie jedno wojewodztwo.
ODDALI BYŚCIE MNIE RUSKIM ? Jakarti - Sob 01 Mar, 2014 jest to jakiś pomysł Jakarti - Sob 01 Mar, 2014 ruscy debatuja nad wnioskiem putina o 'pozwolenie na wprowadzenie wojska na ukraine'
posluchajcie argumentacji.. bedzie bang.
http://www.tvn24.pl w tv na zywoJakarti - Sob 01 Mar, 2014 interwencja przeglosowana jednoglosnie..
troche czarnego humoru
- z kim graniczy Rosja?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- z kim chce..Anonymous - Sob 01 Mar, 2014 Z tej okazji chciałbym życzyć wszystkim udanych ostatek , bo nigdy nie wiadomo w jakiej europie obudzimy się jutroM - Sob 01 Mar, 2014 "Wiemy świetnie, że dziś Gruzja, jutro Ukraina, pojutrze Państwa Bałtyckie, a później może i czas na mój kraj, na Polskę!"Jakarti - Sob 01 Mar, 2014 chyba nam sie przyfarcilo w tym 89 M - Sob 01 Mar, 2014 Jakby nie było okrągłego stołu to może...
Solidarność od 80roku została totalnie zinfiltrowana, wstawili Bolka, Bolek porwał tłumy a w magdalence pił ze swoimi ziomami.
Mówiłem dawno temu że ruskie nic się nie zmienili i że to nie jest normalny kraj tylko bandycko-ekspansywny.GeKo - Sob 01 Mar, 2014 Jakby Gorbaczow nie popuścił to nic byśmy nie mieli.
Maćku co do Rosji się zgadzam, ale powiedz mi jak powinien nie powinien wyglądać okrągły stół lub powinno to zostać rozegrane przez opozycję.Jakarti - Sob 01 Mar, 2014
M napisał/a:
Jakby nie było okrągłego stołu to może...
Solidarność od 80roku została totalnie zinfiltrowana, wstawili Bolka, Bolek porwał tłumy a w magdalence pił ze swoimi ziomami.
Mówiłem dawno temu że ruskie nic się nie zmienili i że to nie jest normalny kraj tylko bandycko-ekspansywny.
ja jebe Maciek. solidarnosc , srarnosc.
jakim trzeba byc czlowiekiem zeby przytaczac takie dyrdymaly vs to co mam nadzieje nie stanie sie na ukrainie, czyli koorwa wjazd w doope bez wazeliny. z tego co wiem to w polsce zadnych ruskich nie bylo z okazji wyjebania ich z polski. co lepsze, wyjechali z kraju bez jednego wystrzalu.
litosci..M - Sob 01 Mar, 2014 Odpowiedzią jest Majdan - zero układania się ze zbrodniarzami. U nas nadal komuna oceniana jest moralnie niejednoznacznieM - Sob 01 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Jakby nie było okrągłego stołu to może...
Mówiłem dawno temu że ruskie nic się nie zmienili i że to nie jest normalny kraj tylko bandycko-ekspansywny.
ja jebe Maciek. solidarnosc , srarnosc.
jakim trzeba byc czlowiekiem zeby przytaczac takie dyrdymaly vs to co mam nadzieje nie stanie sie na ukrainie, czyli koorwa wjazd w doope bez wazeliny. z tego co wiem to w polsce zadnych ruskich nie bylo z okazji wyjebania ich z polski. co lepsze, wyjechali z kraju bez jednego wystrzalu.
litosci..
Można i trzeba
Pisałeś o przyfarceniu to odpisałem jak nam się "przyfarciło"