Barejka - Sob 27 Kwi, 2013 Kamill, ale akcja, ciekawe ile razy go majtnelo bo gdy juz walil bokiem to kartolfe mu posciagalo z fel, wiadac rysy na ulicy, ale akcja mistrz i ten zimny lokiec Kamill - Sob 27 Kwi, 2013
Barejka napisał/a:
Kamill, ale akcja, ciekawe ile razy go majtnelo bo gdy juz walil bokiem to kartolfe mu posciagalo z fel, wiadac rysy na ulicy, ale akcja mistrz i ten zimny lokiec
Jak widzę jak niektórzy mają położone oparcia foteli to się dziwię że w ogóle kierownicy sięgają. Koleżka w c klasie właśnie pokazał jak to działa w praktyce
Felą ładnie asfalt przy szlifował
BTW chyba przez takich kierowców właśnie większość nowych aut jest mocno podstawowa.Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013
Kamill napisał/a:
Barejka napisał/a:
Kamill, ale akcja, ciekawe ile razy go majtnelo bo gdy juz walil bokiem to kartolfe mu posciagalo z fel, wiadac rysy na ulicy, ale akcja mistrz i ten zimny lokiec
Jak widzę jak niektórzy mają położone oparcia foteli to się dziwię że w ogóle kierownicy sięgają. Koleżka w c klasie właśnie pokazał jak to działa w praktyce
BTW chyba przez takich kierowców właśnie większość nowych aut jest mocno podstawowa.
odnośnie łokcia , nie widzicie ze typ wywala go poza ramę okna chwilę przed uderzeniem , łapiąc się czego popadnie łapie się drzwiKamill - Sob 27 Kwi, 2013
Czesio napisał/a:
Kamill napisał/a:
Barejka napisał/a:
BTW chyba przez takich kierowców właśnie większość nowych aut jest mocno podstawowa.
odnośnie łokcia , nie widzicie ze typ wywala go poza ramę okna chwilę przed uderzeniem , łapiąc się czego popadnie łapie się drzwi
A czego miał się złapać jak kierownicy nie sięgał
Czechu, oparcia do pionu i nie kombinuj Cassis - Sob 27 Kwi, 2013 Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku. KarQ - Sob 27 Kwi, 2013
Cassis napisał/a:
Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku.
Zanm to. Jak kiedyś civicem zatrzymałem się na światłach to vectra B zasłoniła mi widok z boku.michool_vt - Nie 28 Kwi, 2013
Cassis napisał/a:
Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku.
duża ilość kierowcow bmw tak jezdzi, slyszałem że słupek ma chronić przed pociskami mi - Nie 28 Kwi, 2013
Kamill napisał/a:
Kamill - Nie 28 Kwi, 2013
mi napisał/a:
Kamill napisał/a:
Eh, miało być podsterowna, z tel pisałem pum - Nie 28 Kwi, 2013 tymczasem na Mokotowie...
Cassis - Nie 28 Kwi, 2013 Kenet - Nie 28 Kwi, 2013 Cassis - Nie 28 Kwi, 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3064590970 niestety zakończona.pum - Nie 28 Kwi, 2013 patrząc po lokalizacji to pewnie samego autora ustrzeliłem Cartoon - Nie 28 Kwi, 2013 Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?