To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Barejka - Sob 27 Kwi, 2013

Kamill, ale akcja, ciekawe ile razy go majtnelo bo gdy juz walil bokiem to kartolfe mu posciagalo z fel, wiadac rysy na ulicy, ale akcja mistrz i ten zimny lokiec :rotfl:
Kamill - Sob 27 Kwi, 2013

Barejka napisał/a:
Kamill, ale akcja, ciekawe ile razy go majtnelo bo gdy juz walil bokiem to kartolfe mu posciagalo z fel, wiadac rysy na ulicy, ale akcja mistrz i ten zimny lokiec :rotfl:

Jak widzę jak niektórzy mają położone oparcia foteli to się dziwię że w ogóle kierownicy sięgają. Koleżka w c klasie właśnie pokazał jak to działa w praktyce :)
Felą ładnie asfalt przy szlifował ;D
BTW chyba przez takich kierowców właśnie większość nowych aut jest mocno podstawowa.

Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013

Kamill napisał/a:
Barejka napisał/a:

Jak widzę jak niektórzy mają położone oparcia foteli to się dziwię że w ogóle kierownicy sięgają. Koleżka w c klasie właśnie pokazał jak to działa w praktyce :)
BTW chyba przez takich kierowców właśnie większość nowych aut jest mocno podstawowa.

odnośnie łokcia , nie widzicie ze typ wywala go poza ramę okna chwilę przed uderzeniem , łapiąc się czego popadnie łapie się drzwi

Kamill - Sob 27 Kwi, 2013

Czesio napisał/a:
Kamill napisał/a:
Barejka napisał/a:

odnośnie łokcia , nie widzicie ze typ wywala go poza ramę okna chwilę przed uderzeniem , łapiąc się czego popadnie łapie się drzwi

A czego miał się złapać jak kierownicy nie sięgał :lol2:
Czechu, oparcia do pionu i nie kombinuj ;D

Cassis - Sob 27 Kwi, 2013

Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku. :rotfl:
KarQ - Sob 27 Kwi, 2013

Cassis napisał/a:
Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku. :rotfl:

Zanm to. Jak kiedyś civicem zatrzymałem się na światłach to vectra B zasłoniła mi widok z boku.

michool_vt - Nie 28 Kwi, 2013

Cassis napisał/a:
Mój kumpel z liceum jeździł swoim Kadettem na rozłożonym fotelu tak że mu słupek B zasłaniał widok z boku.
duża ilość kierowcow bmw tak jezdzi, slyszałem że słupek ma chronić przed pociskami :jupi:
mi - Nie 28 Kwi, 2013

Kamill napisał/a:

?|

Kamill - Nie 28 Kwi, 2013

mi napisał/a:
Kamill napisał/a:

?|

Eh, miało być podsterowna, z tel pisałem :>

pum - Nie 28 Kwi, 2013

tymczasem na Mokotowie...

Cassis - Nie 28 Kwi, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kenet - Nie 28 Kwi, 2013

:jupi:
Cassis - Nie 28 Kwi, 2013

http://allegro.pl/show_item.php?item=3064590970 niestety zakończona.
pum - Nie 28 Kwi, 2013

patrząc po lokalizacji to pewnie samego autora ustrzeliłem :)
Cartoon - Nie 28 Kwi, 2013

Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?