Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?
To chyba jest płyta kia sportage, tyle mogę podpowiedzieć PiTT - Nie 28 Kwi, 2013
Cartoon napisał/a:
Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?
Hyundai Group – południowokoreański koncern założony przez Chung Ju-yung w 1947 jako przedsiębiorstwo budowlane; był jednym z największych konglomeratów (Czeboli) Korei Południowej. Podobnie jak inne koreańskie firmy konglomerat stanął na skraju bankructwa w wyniku ogólnokrajowego kryzysu ekonomicznego. W ramach restrukturyzacji grupa rozdzieliła się ostatecznie na wiele odrębnych jednostek 1 kwietnia 2003.
... nawet jakby to było najlepsze auto Świata to myślisz że byś tu dostał sensowną odpowiedz?
kupisz hyundaia albo kie i będziesz pewnie mówił że to świetne auto... nie uważam że nie, po prostu musisz pójść do salonu, przejechać się i wyrobić własne zdanie
opinie innych są z reguły CHOOJA WARTE Cartoon - Nie 28 Kwi, 2013 Salon odwiedzę jutro... chcę kupić auto z rocznika 2012.
Chyba, że ktoś ma jakieś kombi/suva z rocznika 2010+ na sprzedaż (z fakturą vat 23% )kosmita - Nie 28 Kwi, 2013 Cartoon, szukaj jakiegoś kombiaka albo vana, a nie kałomoczu pt. kompaktowy suv Cartoon - Nie 28 Kwi, 2013 Z kombi biorę pod uwagę focusa i hyundaia i30 wagon.
Dziś trafił się zdecydowany klient na fiestę, muszę tylko zorganizować cesję leasingu i znaleźć szybko nowe (większe) auto
Biorę pod uwagę auta tak do +-70kplnAnonymous - Nie 28 Kwi, 2013 Hej hądziarze,mam na zbyciu kierownice Works Bell,ile to moze być warte ??kosmita - Nie 28 Kwi, 2013
Paskudne to kosmita - Nie 28 Kwi, 2013 A o huydaia pytałeś
mazdoliny 5 i 6 ? S-max ?
Jest trochę różnych średniej wielkości vanów i kombi klasy średniej w tych pieniądzach, które mają większy sens niż mały suv (nawet w autoszmacie czy tam moturze było porównanie ostatnio )Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013
iQ napisał/a:
rabarbar, ktory model?
taka
http://www.worksbell.co.j...ginal/index.htmPiTT - Nie 28 Kwi, 2013 indywidualne podejście, ale wg mnie najbardziej opyla się poszukać auta 2-3 letniego, wtedy utrata wartości jest ogromna a do tego jeszcze gwarancja powinna być, więc można na szybko wyszukać sobie kilka usterek Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013