To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013

Tia ,ale wygląda na duzo solidniejszą od RRS-a,nie mówiąc o tych chińskich za 150 zeta,całkiem fajna jest ,zostawiłbym ją sobie ale jest bez odsadzenia i mam ją troche za daleko
Kenet - Nie 28 Kwi, 2013

Ja też wyglądałem solidnie na początku wigilii :lol2:

Macałem wczoraj kierę RRS z odsadzeniem - złego słowa nie powiem, naprawdę bardzo dobra jakość.

Mrozu - Nie 28 Kwi, 2013

Cartoon napisał/a:
Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?

Pracuje w serwisie Hyundai'a i auto nie jest złe. Trochę słabej jakości plastiki, trzeszczący podłokietnik. Silnik 1.6 benzyna nie ma siły jechać ;D

W tej cenie co mówisz wolałbym kupić 3 letnie Mitsubishi Outlander. Widzę, że jesteś z bemowa, więc w salonie Hyundai'a będziesz pewnie u mnie na Połczyńskiej, bo to rzut beretem, podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.

Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013

Kenet napisał/a:
Ja też wyglądałem solidnie na początku wigilii :lol2:

Macałem wczoraj kierę RRS z odsadzeniem - złego słowa nie powiem, naprawdę bardzo dobra jakość.

Wiem ,mam tez rrs-a

martin.h - Pon 29 Kwi, 2013

Mrozu napisał/a:
podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.

Mam nadzieję, że nie proponujesz mu 2.0 diesel ? Taki 3-letni po gwarancji, w sam raz jak się ma trochę zbędnej gotówki na naprawy ;D

was79 - Pon 29 Kwi, 2013

Cartoon napisał/a:
kosmita napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Biorę pod uwagę auta tak do +-70kpln

pug 5008/C4 (grand) picasso ?
http://otomoto.pl/peugeot...-C28443107.html

Paskudne to :-)

Moja żona twierdzi, że vany są fajne, bo nie trzeba składać wózka

Ja dodam, oczywiście tylko TDI ;D

Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013

A ja chciałbym dodac ze sporo prawdy jest w stwierdzeniu ze jezdzac vanem oswiadczasz calemu swiatu ze wszystko co fajne juz za tobą
Cartoon - Pon 29 Kwi, 2013

Mrozu napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?

Pracuje w serwisie Hyundai'a i auto nie jest złe. Trochę słabej jakości plastiki, trzeszczący podłokietnik. Silnik 1.6 benzyna nie ma siły jechać ;D

W tej cenie co mówisz wolałbym kupić 3 letnie Mitsubishi Outlander. Widzę, że jesteś z bemowa, więc w salonie Hyundai'a będziesz pewnie u mnie na Połczyńskiej, bo to rzut beretem, podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.

Rzeczywiście, do Was się wybieram. Na papierze to 1,6 ma podobne osiągi do mojej fiesty, czyli do turlania się z miejsca na miejsce - całkiem ok, chociaż 11s do 100 szału nie robi ;)
Ograniczeniem w moim przypadku jest konieczność faktury 23%... dlatego w grę wchodzzą albo auta z salonu, albo poleasingowe.

was79 - Pon 29 Kwi, 2013

rabarbar napisał/a:
A ja chciałbym dodac ze sporo prawdy jest w stwierdzeniu ze jezdzac vanem oswiadczasz calemu swiatu ze wszystko co fajne juz za tobą

Ja mam zupełnie odwrotnie, bo na tylnej kanapie widzę dwie uśmiechnięte buzie w fotelikach :jupi:

GeKo - Pon 29 Kwi, 2013

was79, Dziś już zaczynasz weekend? :)
was79 - Pon 29 Kwi, 2013

niestety nie, mam projekt do skończenia :/
Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013

Ty masz do zestawu clio dla rajdofców i to cos dla gejów ,i to troche ratuje sytuacje

Z vanów to tylko s-max mi się podoba, ale trochę nie mieści się w budżecie...
was79 - Pon 29 Kwi, 2013

Do tego używki smaksa z reguły mają po 2-3 latach, całkiem konkretne przebiegi, co dodatkowo dyskwalifikowało go jako auto rodzinne, w moim przypadku.

Najchętniej znalazł bym drugiego takiego jak ja, który sprzedaje niespełna 2 letnie auto z przebiegiem poniżej 30kkm ;)