Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013 Tia ,ale wygląda na duzo solidniejszą od RRS-a,nie mówiąc o tych chińskich za 150 zeta,całkiem fajna jest ,zostawiłbym ją sobie ale jest bez odsadzenia i mam ją troche za dalekoKenet - Nie 28 Kwi, 2013 Ja też wyglądałem solidnie na początku wigilii
Macałem wczoraj kierę RRS z odsadzeniem - złego słowa nie powiem, naprawdę bardzo dobra jakość.Mrozu - Nie 28 Kwi, 2013
Cartoon napisał/a:
Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?
Pracuje w serwisie Hyundai'a i auto nie jest złe. Trochę słabej jakości plastiki, trzeszczący podłokietnik. Silnik 1.6 benzyna nie ma siły jechać
W tej cenie co mówisz wolałbym kupić 3 letnie Mitsubishi Outlander. Widzę, że jesteś z bemowa, więc w salonie Hyundai'a będziesz pewnie u mnie na Połczyńskiej, bo to rzut beretem, podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.Anonymous - Nie 28 Kwi, 2013
Kenet napisał/a:
Ja też wyglądałem solidnie na początku wigilii
Macałem wczoraj kierę RRS z odsadzeniem - złego słowa nie powiem, naprawdę bardzo dobra jakość.
Wiem ,mam tez rrs-amartin.h - Pon 29 Kwi, 2013
Mrozu napisał/a:
podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.
Mam nadzieję, że nie proponujesz mu 2.0 diesel ? Taki 3-letni po gwarancji, w sam raz jak się ma trochę zbędnej gotówki na naprawy was79 - Pon 29 Kwi, 2013
Moja żona twierdzi, że vany są fajne, bo nie trzeba składać wózka
Ja dodam, oczywiście tylko TDI Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013 A ja chciałbym dodac ze sporo prawdy jest w stwierdzeniu ze jezdzac vanem oswiadczasz calemu swiatu ze wszystko co fajne juz za tobąCartoon - Pon 29 Kwi, 2013
Mrozu napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Jeździł ktoś hyundai'em ix35? Jakieś opinie o marce?
Pracuje w serwisie Hyundai'a i auto nie jest złe. Trochę słabej jakości plastiki, trzeszczący podłokietnik. Silnik 1.6 benzyna nie ma siły jechać
W tej cenie co mówisz wolałbym kupić 3 letnie Mitsubishi Outlander. Widzę, że jesteś z bemowa, więc w salonie Hyundai'a będziesz pewnie u mnie na Połczyńskiej, bo to rzut beretem, podejdź do naszego komisu i tam stoi ładny Outlander dla porównania.
Rzeczywiście, do Was się wybieram. Na papierze to 1,6 ma podobne osiągi do mojej fiesty, czyli do turlania się z miejsca na miejsce - całkiem ok, chociaż 11s do 100 szału nie robi
Ograniczeniem w moim przypadku jest konieczność faktury 23%... dlatego w grę wchodzzą albo auta z salonu, albo poleasingowe.was79 - Pon 29 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
A ja chciałbym dodac ze sporo prawdy jest w stwierdzeniu ze jezdzac vanem oswiadczasz calemu swiatu ze wszystko co fajne juz za tobą
Ja mam zupełnie odwrotnie, bo na tylnej kanapie widzę dwie uśmiechnięte buzie w fotelikach GeKo - Pon 29 Kwi, 2013 was79, Dziś już zaczynasz weekend? was79 - Pon 29 Kwi, 2013 niestety nie, mam projekt do skończenia Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013 Ty masz do zestawu clio dla rajdofców i to cos dla gejów ,i to troche ratuje sytuacjeCartoon - Pon 29 Kwi, 2013 Z vanów to tylko s-max mi się podoba, ale trochę nie mieści się w budżecie...was79 - Pon 29 Kwi, 2013 Do tego używki smaksa z reguły mają po 2-3 latach, całkiem konkretne przebiegi, co dodatkowo dyskwalifikowało go jako auto rodzinne, w moim przypadku.Cartoon - Pon 29 Kwi, 2013 Najchętniej znalazł bym drugiego takiego jak ja, który sprzedaje niespełna 2 letnie auto z przebiegiem poniżej 30kkm