Anonymous - Wto 18 Wrz, 2012 W przyszłym roku i tak poustawiam te wszystkie wasze Hundy M - Wto 18 Wrz, 2012 Jak dojedziesz to będziesz miał taką szansęAnonymous - Wto 18 Wrz, 2012
M napisał/a:
Cieszę się Drze mordę co?
Drze strasznie jak sie vtec załącza,kocham to !!M - Wto 18 Wrz, 2012 Right, już wiesz o co chodzi w tym "śmiesznym skarpetkowym pedalskim" hondziarstwie Bonczek - Wto 18 Wrz, 2012 Z tym hondziarstwem to jest takie samo pier*olenie jak z iPhonem M - Wto 18 Wrz, 2012 Iphone to taki raczej taki hyundai coupe
PiTT - Wto 18 Wrz, 2012 nie nie, to jest właśnie idealne porównanie
honda = ajfon
ma swoich zagorzałych zwolenników
nie każdy potrafi zrozumieć jak za 20 letnią furę z różowymi nakrętkami można dać 20-30tyś
w tej kasie można przecież mieć dużo nowsze auto
M - Wto 18 Wrz, 2012 Bez sensu, samochód to nie telefonBonczek - Wto 18 Wrz, 2012 Maćku piękny moment tego dialogu Anonymous - Wto 18 Wrz, 2012 M, dalej nie kumam o co biega z tymi skarpetkami ale dzięki hondzie mam nowych ziomków na dzielni,najpierw powiedzieli ze fajne fele,potem pokazałem co pod maską i wtedy uklękli
A tak na powaznie to jakoś długo sie nie mogłem przekonac do hond,pomijając to gówniarstwo od skarpetków i różowych wentylków,to dla mnie te auta więcej darły ryja niz jechały,do tego wszyscy gadali ze sie po pedalsku prowadzą znaczy dupe maja stabilną,ale na szczęście moja zapyerdala i zamiata dupą jak stara franca,z odjęcia idzie walnąć boka na pół ronda,chyba będe musiał z tym cos zrobić M - Wto 18 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
Maćku piękny moment tego dialogu
Wiem, wiem, uwielbiam absurd - uwielbiam nim panierować dyskusje M - Wto 18 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
M, dalej nie kumam o co biega z tymi skarpetkami ale dzięki hondzie mam nowych ziomków na dzielni,najpierw powiedzieli ze fajne fele,potem pokazałem co pod maską i wtedy uklękli
A tak na powaznie to jakoś długo sie nie mogłem przekonac do hond,pomijając to gówniarstwo od skarpetków i różowych wentylków,to dla mnie te auta więcej darły ryja niz jechały,do tego wszyscy gadali ze sie po pedalsku prowadzą znaczy dupe maja stabilną,ale na szczęście moja zapyerdala i zamiata dupą jak stara franca,z odjęcia idzie walnąć boka na pół ronda,chyba będe musiał z tym cos zrobić
Rabar i bardzo dobrze że nie kumasz - nie trać na to czasu. Enjoy.PiTT - Wto 18 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
M... idzie walnąć boka na pół ronda,chyba będe musiał z tym cos zrobić
nie kumam, Ty czy pasażer?
Anonymous - Wto 18 Wrz, 2012 nie mam zamiaru,nawet zastanawiam sie nad nowym trendem w stajlingu hond,w skrócie -doprowadzic go do podobnego stanu wizualnego jak mojego puga,taki śmietnik-anty-jdm-stajlB-Rey - Śro 19 Wrz, 2012 KOT!