Bez wywalenia rolety całkiem na zewnatrz wiecej jak 1-2 kół od bmw nie moglem zmieścić. Po wywaleniu weszly 3sztCartoon - Pon 29 Kwi, 2013 no to ix35 ma 465l ALE koreańcy liczą z przestrzenią na koło zapasowe PiTT - Pon 29 Kwi, 2013 a nie chcesz jakiegoś avensisa?
pogadaj z Jackiem, może mają coś godnego na stanie
tam jest ogromny bagażnik w kombi
podoba mi się jeszcze C5 a przy jego utracie wartości można całkiem świeżą sztukę kupić za tą kasęCartoon - Pon 29 Kwi, 2013 no i jeszcze w salonie, gdzie kupowałem fiestę jest coś takiego:
http://www.ursyncar.pl/ar...s%20wn9648E.pdfKamill - Pon 29 Kwi, 2013
+1
+1 artykuł dobryCartoon - Wto 30 Kwi, 2013 No dobra, oglądałem dziś c-maxa. Jest szansa, że po majówce będą mieli dostępnego 1,6 ecoboost w wersji titanium za rozsądną kasę (2,5k więcej niż chcieli za ix35). Jak tylko podpiszę kwity na cesję leasingu będę dogadywał szczegóły odnośnie kolejnego forda PiTT - Wto 30 Kwi, 2013 s-max jest fajny i to jest dopiero pakowne rodzinne auto martin.h - Wto 30 Kwi, 2013
PiTT napisał/a:
s-max jest fajny i to jest dopiero pakowne rodzinne auto
Pakowne auto to 9 osobowy przedłużony Transit Custom
Swoją drogą to zajarałem się ostatnio tym autem jak miałem okazję zobaczyć, mega ergonomia oraz gigantyczna funkcjonalność i pakowność
kosmita - Wto 30 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
mega ergonomia
faken, tak patrzę na deskę rozdzielczą tego transita i zastanawiam się o jakiej ergonomii mówisz
ale generalnie polecam tego typu vany, długie T5 FTW ! martin.h - Wto 30 Kwi, 2013
kosmita napisał/a:
martin.h napisał/a:
mega ergonomia
faken, tak patrzę na deskę rozdzielczą tego transita i zastanawiam się o jakiej ergonomii mówisz
ale generalnie polecam tego typu vany, długie T5 FTW !
Na żywo to wygląda dużo lepiej, wajcha pod ręką robi robotę Anonymous - Wto 30 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
kosmita napisał/a:
martin.h napisał/a:
mega ergonomia
ale generalnie polecam tego typu vany, długie T5 FTW !
Na żywo to wygląda dużo lepiej, wajcha pod ręką robi robotę
To było pierwsze auto tego typu którym jeździłeś ?PiTT - Wto 30 Kwi, 2013 znajomy ma takiego chevroleta expressa, tam to dopiero jest miejsca
idealne auto na dalekie podróże rodzinne