od nowości u jednego właściciela, czarne tablice Qukie - Sob 22 Wrz, 2012 iz najs, ma ktoś luźne 70k? KarQ - Sob 22 Wrz, 2012 Nie ma to tamto - supra to mega auto nawet dziś.Barejka - Sob 22 Wrz, 2012 jak sie ma taki 206 rc do clio?
ceny czesci, trwalosc i osiagi http://otomoto.pl/peugeot...-C19931352.htmlpit - Sob 22 Wrz, 2012 Jak bym miał wybierać raz jeszcze to wybrał bym rc zamiast sporta, środek clio i pozycja za kierownicą to jakiś koszmar. Nie wiem ile części do rc ale clio koszmar.Kamill - Sob 22 Wrz, 2012
pit napisał/a:
Jak bym miał wybierać raz jeszcze to wybrał bym rc zamiast sporta, środek clio i pozycja za kierownicą to jakiś koszmar. Nie wiem ile części do rc ale clio koszmar.
Zawsze mi coś nie pasował jak widziałem Roj-a za kierownicą clio, taki przygarbiony jak by się skradał Franek - Sob 22 Wrz, 2012
Kamill napisał/a:
skradał
Roj, no offence Bart - Sob 22 Wrz, 2012 A propos - świeży, świetny żarcik (aka suchar)
Przychodzi garbaty do lekarza.
- co się pan tak skrada?Barejka - Sob 22 Wrz, 2012 Bart, ale qrwa sucharem pojechales was79 - Sob 22 Wrz, 2012
o garbatym był jeszcze jeden suchar:
biegł garbaty na autobus, przewrócił się, pokołysał się, pokołysał się i... zasnął