faken, tak patrzę na deskę rozdzielczą tego transita i zastanawiam się o jakiej ergonomii mówisz
ale generalnie polecam tego typu vany, długie T5 FTW !
Na żywo to wygląda dużo lepiej, wajcha pod ręką robi robotę
To było pierwsze auto tego typu którym jeździłeś ?
+1martin.h - Śro 01 Maj, 2013
mi napisał/a:
Czesio napisał/a:
martin.h napisał/a:
kosmita napisał/a:
martin.h napisał/a:
mega ergonomia
faken, tak patrzę na deskę rozdzielczą tego transita i zastanawiam się o jakiej ergonomii mówisz
ale generalnie polecam tego typu vany, długie T5 FTW !
Na żywo to wygląda dużo lepiej, wajcha pod ręką robi robotę
To było pierwsze auto tego typu którym jeździłeś ?
http://vimeo.com/60282170
(Grubson )Anonymous - Pią 03 Maj, 2013 Nie bardzo wiem co mistrzowskiego w tym wchodzeniu na wieże,ale zimowa próba na Nanga Parbat była faktycznie kozacka,niestety przeszło to zupełnie bez echa bo przycmił to sukces i tragedia na Broad Peakwas79 - Pią 03 Maj, 2013 Wywiad ( http://off.sport.pl/off/1..._zwariuje_.html ) - gość ma coś do powiedzenia. Wieża nieistotnaAnonymous - Pią 03 Maj, 2013 Tak ja pisałem jest kozak,i do tego troche jebnięty,ale to nic ,w górach duzo takich,albo zginie albo zrobi coś grubego (boje sie ze to pierwsze)Mucha - Pią 03 Maj, 2013 wow... nice,,,
a to dziś zobaczyłem w Lodzi:
mi - Pią 03 Maj, 2013 laguna jak laguna...GeKo - Pią 03 Maj, 2013
Przeczytałem - pozytywny typ, ale za dużo tych "udało się" "cud" "mieliśmy szczęście"
linka z rolniczego
Oby mu szczęście dopisywało dalej, bo grubą partyzantkę odwala.
A filmik fajny, ale jak patrzę na tego zamarzniętego gluta na jednym z pierwszych ujęć, to mnie jakoś do gór nie ciągnie M - Pią 03 Maj, 2013 Też kiedyś prawie odmroziłem sobie nogiKamill - Pią 03 Maj, 2013
M napisał/a:
Też kiedyś prawie odmroziłem sobie nogi
W Nefrycie ?Barejka - Pią 03 Maj, 2013 Mucha, niby fajne auto nietuzinowe, ale takie zgete w banan, jak siadzie 15 osob do srodka to sie pewnie niezle wygina ze tylna os odrywa sie od asfaltu M - Sob 04 Maj, 2013 Bez komentarza...
Jakarti - Sob 04 Maj, 2013 zawsze gdy widze filmy i obrazy sprzed wojny to zastanawiam sie w ktorym miejscu bysmy dzisiaj byli na ekonomicznej mapie swiata.. marzenia