To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Sob 04 Maj, 2013

Pewnie bylibysmy jak teraz słowenia a może nawet lepiej...
Greg - Sob 04 Maj, 2013

A daj spokój Kubuś... ta j*bana komuna która się ciągnie do dziś to największe nieszczęście które mogło nas spotkać...
M - Sob 04 Maj, 2013

Infrastrukturę można zmienić ale ludzi jest bardzo ciężko odmienić po tylu latach.
Może, kiedyś, jakoś się uda.

Greg - Sob 04 Maj, 2013

Przestałem w to wierzyć. Trzebaby wybić wszystkich którzy mieli cokolwiek wspólnego z komunistami (w tym post-SB) i każdego kto robił z nimi interesy. Wtedy... może. ;D

Smutne, ale prawdziwe.

Mucha - Nie 05 Maj, 2013

Barejka napisał/a:
Mucha, niby fajne auto nietuzinowe, ale takie zgete w banan, jak siadzie 15 osob do srodka to sie pewnie niezle wygina ze tylna os odrywa sie od asfaltu :rotfl:

Moze z tylu jest jacuzi po to te osie :)

Kamill - Pon 06 Maj, 2013

https://picasaweb.google.com/104703742695275417673/MazowieckieSzutry2013?feat=content_notification#
Te mazowieckie szutry niedługo zamienią sie w imprezę off-roadową, jak sie patrzę na te odcinki, to wygląda to tak że trzeba będzie montować niedługo snorkel, robić lift zawieszenia względem serii i zabezpieczać aparat zapłonowy żeby silnika nie załąo jak sie znajdzie pod wodą :wall: Takie warunki to mieliśmy na czasówkach w rajdach samochodów terenowych :/

siema - Pon 06 Maj, 2013

Oni tam są niereformowalni w tym względzie. Taki Wrak Race Mazowiecki chcą zrobić.
Kenet - Pon 06 Maj, 2013

Masakra! Ze szczelnością Astry to bym się chyba utopił na odcinku :lol2:
S2WED - Pon 06 Maj, 2013

Jak opony są nieużywane/nowe, lecz są z 40 tygodnia 2008 to jest sens kupować? :F
Cena wiadomo, że korzystna...

anjas - Pon 06 Maj, 2013

Ja kupowałem niedawno z 62 tygodnia 2007 roku i są jak nówki ;)
S2WED - Pon 06 Maj, 2013

Wacham się, niby nowe nie używane, ale chuj wi jak ta guma się zachowywać będzie... w końcu już ponad 4 lata ma....
mi - Pon 06 Maj, 2013

zamierzasz na tym 10 lat jeździć?
Kamill - Pon 06 Maj, 2013

S2WED napisał/a:
Wacham się, niby nowe nie używane, ale chuj wi jak ta guma się zachowywać będzie... w końcu już ponad 4 lata ma....

Ale to chcesz kupic opony które zużyjesz w sezon, czy będziesz na nich miał zamiar latać 4 kolejne lata ?

S2WED - Pon 06 Maj, 2013

No 10 lat to nie bardzo... zresztą to niemozliwe, ludzie tyle nie żyją xD

Ale to nie do upalania maja być, tylko mowa o zimówkach... z 4 lata chciałbym na nich pośmigać...

bizon - Pon 06 Maj, 2013

S2WED napisał/a:
z 4 lata chciałbym na nich pośmigać...

imho to juz troche za duzo. dla mnie do 6 lat opony max, no ale jak kto lubi.