Kamill - Pon 06 Maj, 2013 po 4 latach, beda mialy 8 lat, moje barumy po 4 latach jeżdżenia już wydaja sie lekko twarde, guma zaczyna połyskiwać, a byly zawsze garażowane itp.
Jak takie auto na miasto do turlania się, to mozna sie skusic, ale jak masz tym latac gdzie popadnie i fura ma być niezawodna w kazdych warunkach to chyba jednak wział bym nowe.
BTW zimówki maja najniższa cenę w okolicach końca września jak zaczynaja magazyny zapychać nowymi gumami. Przynajmniej jak kiedyś brałem pod rzad kilka kompletów tych samych opon to z tygodnia na tydzień drożały im bliżej zimy, a w październiku cena była mega atrakcyjna.S2WED - Wto 07 Maj, 2013 To może się wstrzymam faktycznie do września/sierpnia Michał - Śro 08 Maj, 2013 hau-hau-łs coś dla ciebie
ruszają się czyli są ciepłePiTT - Śro 08 Maj, 2013 wyglądają na sympatycznych chłopców...Mrozu - Śro 08 Maj, 2013 http://tvnwarszawa.tvn24....neon,86357.htmlkaroluPL - Śro 08 Maj, 2013
zgodnie z tym co killer wiele razy zapowiadał, robi swoją ngroup na opena na ten sezon, jutro stroją, spodziewają się wyniku 7**KM,
a już jego 'top' n-grupa robiła taki przeciąg, ze nie wiedziałem czego się trzymać podczas przejażdzki, to co dopiero będzie teraz Mrozu - Śro 08 Maj, 2013 Kiler dobry wariat pamiętam jeszcze jak latał czerwonym e9Rasputin - Śro 08 Maj, 2013 http://www.joemonster.org/link/pokaz/46176siema - Śro 08 Maj, 2013 Rasu, kupiłeś? M - Czw 09 Maj, 2013 wrzucalem w ogloszeniach dzik - Czw 09 Maj, 2013 Pytanie do bankowców, praca w CITI w IT to dobre miejsce? Kolega ma ofertę a ponieważ obecnie pracuje to nie może potestować bezkarnie.Jakarti - Czw 09 Maj, 2013 chyba Mick pracował kiedyś bardzo dawno w CITI ale mogę mylić banki.
może mógłby podpytać..dzik - Czw 09 Maj, 2013 Mick to z tego co pamiętam w Polbanku i w innym pionie. A jak to bywa w takich molochach Ci co tyrają za marżę to co innego niż reszta. Bo opinie jakie są z CITI dotycząca tylko stanowisk doradców itp.Jakarti - Czw 09 Maj, 2013 myslalem, ze przed Polbankiem. a że nie jest z IT to wiem kamil - Czw 09 Maj, 2013 Ja pamiętam tylko jak krążyły po necie foty z balu Citibanku