Dariano - Nie 20 Lip, 2008 proponuje popykac klubowo jutro czyli w poniedzialek 21:00 co wy na to ??strick - Nie 20 Lip, 2008 Ja własnie sciagam, pocwicze i gramy Loko - Nie 20 Lip, 2008
Rudello napisał/a:
panowie gramy w demo czy trzeba kupowac licencje?
W demo
Jutro 21 super pasuje:)anjas - Nie 20 Lip, 2008 ok, jutro 21 Rudello - Nie 20 Lip, 2008 gr8. juz sciagam s2 demo i jazda strick - Nie 20 Lip, 2008 Jakos inaczej sie jezdzi, ale na 4 okrazeniu, udalo mi sie juz 1,38 osiagnac, ale trza cwiczyc Michał - Pon 21 Lip, 2008 iam in
dzisiaj sciągam i trenuje .
standardowo. Oby wydało w pierwszym zakręcie po starcie. Tam zawsze jest kocioł bo kazdemu sie wydaje że jest anjszybszy anjas - Pon 21 Lip, 2008 dziś 21.00!!!!
Przypominam Loko - Pon 21 Lip, 2008 I i Ci którzy grają na demie sprawdźcie wcześniej, czy działa gra online, gdzieś czytałem, że teraz trzeba się zarejestrować żeby grać online na demie. Jak nie będzie działała to trzeba się zarejestrować prawdopodobnie na stronce lfs'a/Stacho - Pon 21 Lip, 2008 Tutaj chłopaki macie unlockera i z demo zrobi wam się pełna wersja
rozpakować do folderu z grą i uruchomić ją przez tego unlockera i na głównym menu będzie odblokuj gre
Postaram się być o 21 to pogram z wami jak da rade Stacho - Pon 21 Lip, 2008 Loko, w demo normalnie da się grać online tylko, wtedy masz jedną trase i 3 auta do wyboru anjas - Pon 21 Lip, 2008 do jakiego katalogu wrzuca się setup?
Loko wysłał ostatnio jakiś, ściągnąłem, ale nie mogę go wrzucić w grę... Loko - Pon 21 Lip, 2008
Cytat:
DEMO LICENSE SYSTEM :
User name and password are now required to go online in DEMO.
DEMO / S1 / S2 all appear in the same List of Hosts.
NOTE to DEMO users :
- You will need to set a GAME password at www.lfs.net to go online
- Log in and click on "account details" to set your GAME password
- You will see all compatible demo hosts and demo compatible S1 / S2 hosts
Od 2 lipca jest nowy patch, więc wszyscy którzy mają stare demo też muszą go ściągnąć.
Anjas
Setupy wrzuć do katalogu:
C:\LFS_S2\data\setupsanjas - Pon 21 Lip, 2008 dzięki, działa
muszę potrenować, bo kaleczę strasznie...Rudello - Pon 21 Lip, 2008 jestem zarejstrowany
i pokazuje mi sie "nie mozna połaczyć sie z serwerem"
Help
EDIT:
scigam jeszcze raz najnowasza wersje, moze sie uda