ps - Śro 21 Cze, 2006 I ja też :564:Maciek - Śro 21 Cze, 2006 [img]www.adreszdjęcia.jpg[/img] to bodajże się w ten sposób wstawia Michał - Śro 21 Cze, 2006 Dariano , psvts , Jakarti. Juz
Jeszcze wszystko nie do konca zrobione ale mozecie juz wkładać fotyJakarti - Śro 21 Cze, 2006 Michal - chyba musisz nass ustawic moderatorami tych pomieszczen albumowych bo mi wychodzi, ze nie mam uprawnien gdy wciskam , ze chce dodac fote strick - Czw 22 Cze, 2006 Niemy masz problem! Wszystkie nowe nokie mają Symbiana jako system operacyjny! W Naszym pięknym kraju są podobno tylko 3 miejsca gdzie to możesz zrobic! Kosztuje to tak jak napisałeś, powyżej 300 zł! Już to wiem bo omało co sam się nie wpakowałem w taką sytuacje! Powodzenia z telefonem!Jakarti - Czw 22 Cze, 2006 Niemy - a moze sprzedaj ten telefon?:) i kup sobie taki co nie ma symbiana czy czegos tylko jest bardziej telefonem a nie komputerem ? )Niemy - Czw 22 Cze, 2006 qrde ale ten telefon jest naprawde super i mi sie spodobal
sadzilem ze wgranie nowego softu da rade, ale niestety :567:
mimo to nie daje za wygrana strick - Pią 23 Cze, 2006 Moi znajomi starają sie to rozgryźć! Jak już im się uda to dam Ci znac!Niemy - Pią 23 Cze, 2006
strick napisał/a:
Moi znajomi starają sie to rozgryźć! Jak już im się uda to dam Ci znac!
qrde zioom super by bylo !!strick - Sob 24 Cze, 2006 Mam pytanko do posiadaczy VTS'a! Chciałem w technicznych założyć temat, ale jeszcze nie moge! Co to jest za wskaźnik po prawej stronie? Jak odpalacie silnik na jakiej jest wysokości? A jak sie już zagrzeje to na jakiej jest???Niemy - Sob 24 Cze, 2006 to jest wskaznik temperatury oleju, jak sie odpala silnik jest calkiem na dole(zimny olej) dopiero podczas jazdy wskaznik po lewej stronie(temperatura cieczy chlodzacej) zaczyna sie podnosic i gdy dojdzie do polowy, wtedy temp oleju zaczyna rosnac i dochodzi tez do polowy i tak sie utrzymuje, chyba ze jak pociskam troche to temp wody i oleju wychylaja sie troche ponad poloweLoko - Sob 24 Cze, 2006 U mnie działa to tak jak u Niemego, tylko że wskaźniki zatrzymują sie na 3/4.
A co oznacza zapalające się podświetlenie pod wskażnikiem temp oleju zaraz po odpaleniu przez jakieś 10 sek?Niemy - Sob 24 Cze, 2006
Loko napisał/a:
U mnie działa to tak jak u Niemego, tylko że wskaźniki zatrzymują sie na 3/4.
A co oznacza zapalające się podświetlenie pod wskażnikiem temp oleju zaraz po odpaleniu przez jakieś 10 sek?
zle kontaktujaca zaroweczka?
tak serio to nie mam pojecia, u mnie nie ma czegos takiegoLoko - Nie 25 Cze, 2006 Według instrukcji obsługi to jest sprawdzanie poziomu oleju, wtedy jak się podświetla wskaźnik, to widoczna jest inna skala, jest ona odwrotna od skali temperatury oleju i czerwone pole jest na dole ps - Nie 25 Cze, 2006
Loko napisał/a:
Według instrukcji obsługi to jest sprawdzanie poziomu oleju, wtedy jak się podświetla wskaźnik, to widoczna jest inna skala, jest ona odwrotna od skali temperatury oleju i czerwone pole jest na dole
w VTSach po lifcie poziom oleju pokazuje się chwile po odpaleniu na wyświetlaczu z kilometrami.