To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

ps - Śro 21 Cze, 2006

I ja też :564:
Maciek - Śro 21 Cze, 2006

[img]www.adreszdjęcia.jpg[/img] to bodajże się w ten sposób wstawia :)
Michał - Śro 21 Cze, 2006

Dariano , psvts , Jakarti. Juz
Jeszcze wszystko nie do konca zrobione ale mozecie juz wkładać foty

Jakarti - Śro 21 Cze, 2006

Michal - chyba musisz nass ustawic moderatorami tych pomieszczen albumowych :D bo mi wychodzi, ze nie mam uprawnien gdy wciskam , ze chce dodac fote :)
strick - Czw 22 Cze, 2006

Niemy masz problem! Wszystkie nowe nokie mają Symbiana jako system operacyjny! W Naszym pięknym kraju są podobno tylko 3 miejsca gdzie to możesz zrobic! Kosztuje to tak jak napisałeś, powyżej 300 zł! Już to wiem bo omało co sam się nie wpakowałem w taką sytuacje! Powodzenia z telefonem!
Jakarti - Czw 22 Cze, 2006

Niemy - a moze sprzedaj ten telefon?:) i kup sobie taki co nie ma symbiana czy czegos tylko jest bardziej telefonem a nie komputerem ? :) )
Niemy - Czw 22 Cze, 2006

qrde ale ten telefon jest naprawde super i mi sie spodobal
sadzilem ze wgranie nowego softu da rade, ale niestety :567:

mimo to nie daje za wygrana ;)

strick - Pią 23 Cze, 2006

Moi znajomi starają sie to rozgryźć! Jak już im się uda to dam Ci znac!
Niemy - Pią 23 Cze, 2006

strick napisał/a:
Moi znajomi starają sie to rozgryźć! Jak już im się uda to dam Ci znac!

qrde zioom super by bylo !!

strick - Sob 24 Cze, 2006

Mam pytanko do posiadaczy VTS'a! Chciałem w technicznych założyć temat, ale jeszcze nie moge! Co to jest za wskaźnik po prawej stronie? Jak odpalacie silnik na jakiej jest wysokości? A jak sie już zagrzeje to na jakiej jest???
Niemy - Sob 24 Cze, 2006

to jest wskaznik temperatury oleju, jak sie odpala silnik jest calkiem na dole(zimny olej) dopiero podczas jazdy wskaznik po lewej stronie(temperatura cieczy chlodzacej) zaczyna sie podnosic i gdy dojdzie do polowy, wtedy temp oleju zaczyna rosnac i dochodzi tez do polowy i tak sie utrzymuje, chyba ze jak pociskam troche to temp wody i oleju wychylaja sie troche ponad polowe
Loko - Sob 24 Cze, 2006

U mnie działa to tak jak u Niemego, tylko że wskaźniki zatrzymują sie na 3/4.
A co oznacza zapalające się podświetlenie pod wskażnikiem temp oleju zaraz po odpaleniu przez jakieś 10 sek?

Niemy - Sob 24 Cze, 2006

Loko napisał/a:
U mnie działa to tak jak u Niemego, tylko że wskaźniki zatrzymują sie na 3/4.
A co oznacza zapalające się podświetlenie pod wskażnikiem temp oleju zaraz po odpaleniu przez jakieś 10 sek?

zle kontaktujaca zaroweczka? :p

tak serio to nie mam pojecia, u mnie nie ma czegos takiego

Loko - Nie 25 Cze, 2006

Według instrukcji obsługi to jest sprawdzanie poziomu oleju, wtedy jak się podświetla wskaźnik, to widoczna jest inna skala, jest ona odwrotna od skali temperatury oleju i czerwone pole jest na dole :)
ps - Nie 25 Cze, 2006

Loko napisał/a:
Według instrukcji obsługi to jest sprawdzanie poziomu oleju, wtedy jak się podświetla wskaźnik, to widoczna jest inna skala, jest ona odwrotna od skali temperatury oleju i czerwone pole jest na dole :)

w VTSach po lifcie poziom oleju pokazuje się chwile po odpaleniu na wyświetlaczu z kilometrami.