BaRtO_206GT - Czw 20 Gru, 2007 kurde no tak srednio :\ ale postaram sie wpasc na 5 sekund, zabrac nagrody i wyjsc.OSKAR - Czw 20 Gru, 2007 a moze w delegacji ktos za was odbierze ??BaRtO_206GT - Czw 20 Gru, 2007 dobra juz wiem ze dam rade, ale to tak mega na szybkosci wiec mam nadzieje ze nie bedzie zadnej kolejki czy cos i ze ktos tam bedzie. Bo jak ostatnio bylem to nikogo znajomego nie widzialem LOLOSKAR - Czw 20 Gru, 2007 barto jak sie wyrobie to dotrzymam ci towarzystwa.Anonymous - Czw 20 Gru, 2007 bartek wal do sebo i ogarnij z nim tematy i w miasto mozesz isc grzech - Czw 20 Gru, 2007 w razie czego moge odebrac za Was bo i ja bede tam cos odbieral Anonymous - Czw 20 Gru, 2007
grzech napisał/a:
w razie czego moge odebrac za Was bo i ja bede tam cos odbieral
to jakby bartka nie było to wez dla nas Mrożek & Gliński BaRtO_206GT - Czw 20 Gru, 2007 ja wpadne tam jakos ok 21 Anonymous - Wto 29 Sty, 2008 sezon 2007 sie zakończył
załoga Marcel & Barto została I V-ce Mistrzami Rally Sprint o Puchar CHD Stadion X-lecia 2007 w klasie 3
jest niedosyt, ale jechalismy 2 eliminacje mniej niz Mistrz klasy - a i w tym sezonie mamy juz 2 w plecy, ale taki mily akcent w tym roku rasta - Wto 29 Sty, 2008 A dzi¶ kto¶ będzie, he Anonymous - Wto 29 Sty, 2008
a i w tym sezonie mamy juz 2 w plecy, ale taki mily akcent w tym roku
Marcel w tym roku na 2 sprintach ktore sie odbyly nie bylo ani razu klasy 3ciej wiec sie juz nie tlumacz bo nic nie tracisz Anonymous - Wto 29 Sty, 2008
grzech napisał/a:
Marcel w tym roku na 2 sprintach ktore sie odbyly nie bylo ani razu klasy 3ciej wiec sie juz nie tlumacz bo nic nie tracisz
to,ze nie było w dniu RS'a nie znaczy ze nie zbierasz pkt do klasy - zreszta zobaczysz jak bedzie punktacja