106 - Pon 23 Lut, 2009 2 x 5km odcinek to juz cos. szalu nie ma bo jak ci sie colin wlaczy to juz bedzie
meta... ale jest gdzie pocisnac.... Bad-i trzymam kciuki...!! jechalem 2x mazowiecki
i jak na debiut i dotarcie sie z pilotem to na prawde bardzo fajny rajd.martin.h - Wto 24 Lut, 2009 Szkoda, że nie jedziecie OS'u Osieck bo będzie tam podobna fajna partia ze spadaniem.Bad-i - Wto 24 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
Szkoda, że nie jedziecie OS'u Osieck bo będzie tam podobna fajna partia ze spadaniem.
szkoda ze nie jedziemy Otwocka - ale i tak 20 km Oesowych dla debiutantow to super sprawa
czy ktos zna wymienione w linku odcinki ??106 - Wto 24 Lut, 2009 jaaaaaa :) one chyba zawsze podobnie skonfigurowane sa....Bad-i - Wto 24 Lut, 2009
106 napisał/a:
jaaaaaa one chyba zawsze podobnie skonfigurowane sa....
ja to jestem w szoku ze to sie odbedzie (w sumie jak nie to pojedziemy bez pomiaru)106 - Wto 24 Lut, 2009 nie zaglebialem sie w reg, ale tez mnie to zastanawia jak to technicznie bedzie
zorganizowane. czy zapoznanie razem z rpp, bk przed, po... pewnie pkc startowy
do odcinka bedzie wspolny a na 5tym km odcinka beda rozkladali druga fotokomorke
i pkc? inne ksiazki drogowe... harmonogram. sporo przy tym pracy musza miec w ak.Bad-i - Pią 27 Lut, 2009 sluchajcie, dzisiaj byle odebrac zaswiadczenie o badaniach psychologiczynych (potoczna psychotechnika).
Pani mnie zapytala pod jaki numer czy kod to podlega (bo nie ma nic takiego jak kierowca sportowy), jak wy macie w swoich?qbus - Pią 27 Lut, 2009 ja mam pilot rajdowy
qmple ktorzy robili ze mna kierowca rajdowy i stopien licencji106 - Pią 27 Lut, 2009 normalnie wpisuje na zaswiadczeniu licencja rajdowa R1
(sprawdzalem bo nawat mam przy sobie)Bad-i - Pią 27 Lut, 2009 k.u.r.w.a to ja tego nie mam
mi wpisala tylko zgodnie z jakimis tam artykulami itd.... a o rajdach nic nie miala
kuzwa i znowu bede musial tam jechacBad-i - Pią 27 Lut, 2009
106 napisał/a:
normalnie wpisuje na zaswiadczeniu licencja rajdowa R1
(sprawdzalem bo nawat mam przy sobie)
mozesz wrzucic skan ??
gdzie najlepiej sprawdzic czy moje przejdzie ?? wole sprawdzic to teraz niz pozniej na BK dostac bilet do domuqbus - Pią 27 Lut, 2009 psychotesty pokazujesz przy odbiorze licencji jesli sie nie myle... czyli w pzmocie
inna sprawa... miales pelne badania nawet zwiazane z wzrokiem, tzn rozpraszanie swiatla itp takie pokrecone badania w ciemni... bo normalni kierowcy ktorzy robili razem z nami te testy na nie nie poszli... tylko my jako ze robilismy badania do licencji rajdowej zostalismy skierowani na te badania wzroku.Bad-i - Pią 27 Lut, 2009 mialem wszytko robioneqbus - Pią 27 Lut, 2009 no to musisz sie dowiedziec w PZM czy takie zaswiadczenie da rade, psychotestow nigdy nigdzie juz nie pokazujesz tylko wlasnie podczas odbioru licencji. Potem wazna jest tylko ksiazeczka zdrowia sportowca ktora co 6 miesiecy musi byc podbijana (tzn waznosc badan od lekarza medycyny sportowej to 6 miesiecy)106 - Pią 27 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
normalnie wpisuje na zaswiadczeniu licencja rajdowa R1
(sprawdzalem bo nawat mam przy sobie)
mozesz wrzucic skan ??
nie mam dostepu do ftp, ale moge zeskanowac i wysalac na @ - daj adres
qbus dobrze pisze + jeszcze to ze ma byc na zaswiadczeniu ze jest wazne 2 lata.