VTS, cena wskazywałą by na 16v, ale coś mi to wyglada na 8v.Jakarti - Pią 23 Cze, 2006 no mam Anjas - a co chcesz kupic??
aa poprawka.. nie ja tylko TATA anjas - Pią 23 Cze, 2006 nie, ja nie potrzebuje
ale stilo mi się podoba - szczególnie czarne!
aha, i zastanawiam się jak mu się ta lodówka do schowka zmieściła? Jakarti - Pią 23 Cze, 2006 wiesz... to jest tak.. z HGT jest duuuuzo wiecej frajdy z jazdy.. a tamten jest w lepszym stanie. poza tym HGT ciezko by bylo teraz sprzedac, a czuje, ze w przyszlosci nie bedzie sensu go juz sprzedawac STILO - auto powaznie mowie, bez reklamowania - bardzo wygodny i fajny samochod i wszystko dziala..strick - Pią 23 Cze, 2006 Niestety nie jestem chętny na stilo! A często bywał w serwisie? Moim znajomym cały czas sie cos działo! Jednemu zaczynał się nawet palić!Jakarti - Pią 23 Cze, 2006 lol - nie palil sie
byl pare razy ale moj ojciec jest wyczulony na niedokrecona srubke i to slyszy.. obecnie auto jest jak nowe.. silnikczek malinka wszystko bylo robione w ASO.Grzesiek VTS - Pią 23 Cze, 2006 Loko to jest 8v nie 16v,niestety nie posiadam wskaznika na srodku :564:Loko - Sob 24 Cze, 2006 Raja racja z tym wskaźnikiem strick - Pon 26 Cze, 2006 Widzieliście kiedys białego miniaka?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1228403Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 szkoda ze przytarte pewnie i fele przytarte tez ladnie...Dariano - Pon 26 Cze, 2006 Fajny!!k-mart - Pon 26 Cze, 2006 oo, z CH!Gotti - Wto 27 Cze, 2006 Dziewczyny kto chce vts z ch?