Jakos nie mialem okazji smigac nigdy po torach moze dlatego mnie to nie wkrecilo 1/4 tez narazie zbytnio nie wychodzi ale jak kierowca dupa to co poradzic Wazne ze autko daje rade hehe
Przejedziesz sie raz i odpuścisz street racing mi - Śro 23 Lip, 2008 ej no, bez jaj - samochodu może być szkoda na kjs albo supersprinty, mnie szybkie przejazdy przez progi zwalniające czy inne krawężniki nigdy nie bawiły.
...a że ćwiartka to raczej lipa nie rozrywka - to inna sprawa, na pewno jest to jakiś sposób na poznanie smaku rywalizacji i podbicie adrenalinki. To się może przydać, jak już dorośniesz do ścigania po torze Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 Bedzie czas na wszystko, nastepnej imprezki na torze Wyrazow nie odpuszcze mi - Śro 23 Lip, 2008 chyba że zmiękniesz - jak Dżimek i MarekS3 Anonymous - Śro 23 Lip, 2008
mi napisał/a:
chyba że zmiękniesz - jak Dżimek i MarekS3
Zaufaj mi ze gdyby nie wyscigi Warsaw Speed Team to napewno w sobote bysmy sie poznali FreeMan - Nie 03 Sie, 2008
TOXIC napisał/a:
mi napisał/a:
chyba że zmiękniesz - jak Dżimek i MarekS3
Zaufaj mi ze gdyby nie wyscigi Warsaw Speed Team to napewno w sobote bysmy sie poznali
ani w Wyrazowie Cie nie bylo ani w Rykach? Cos sie stalo ?Bad-i - Wto 05 Sie, 2008 a ja mam inne pytanie, czy nasz kolega od 11 lipca czy tam nawet wczesniej nie mial czasu pojechac na hamownie ?? Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 hehe jak to czytam to sie czuje jak bym miał miec cos do ukrycia
A tak powaznie to piep@#$ praca pochlania chwilowo 100% mojego wolnego czasu.
Rok rozliczeniowy Microsoftu konczy sie za miesiac a ja musze dokonczyc do tego czasu bardzo wazny projekt. Cos za co duze firmy placa ogromna kase a ja robie to samodzielnie. Poza tym nie chce jechac na hamownie poki autko nie jest w 100% do tego przygotowane, a w zeszlym tygodniu nie mialem nawet czasu zeby pojechac i wymontowac czujnik oleju (sprawdzic oznacznenia i zamowic nowy) bo ten przecieka.
Tak to wyglada.
Wyjatkowo nawet kase mam na hamownie tylko kuzwa czasu nie za bardzo.
Dajcie mi jeszcze pare dni panowie, ten wykres naprawde nigdzie nie ucieknieFreeMan - Pon 11 Sie, 2008 Chodza sluchy ze na Legalu w Łodzi zrobiles 15.0 na 1/4 mili ?? To prawda ?saxorulez - Pon 11 Sie, 2008 A to dobrze czy słabo?M - Pon 11 Sie, 2008 Chyba slabomi - Pon 11 Sie, 2008 jakieś pół sekundy lepiej niż seria 182 teoretycznie...106 - Pon 11 Sie, 2008 15 przy tym jak freeman celuje w 13.xx to raczej slabo mi - Pon 11 Sie, 2008 13.xx to raczej kosmos z kolei...FreeMan - Pon 11 Sie, 2008
106 napisał/a:
15 przy tym jak freeman celuje w 13.xx to raczej slabo
ja nie celeuje w 13.xx. tzn. chcialbym ale realnie mysle ze jak zrobie niska 14 teraz to bede bardzo zadowolony.