Bart - Czw 19 Maj, 2011 Mnie się też kiedyś cienki wentyl ułamał. W ogóle opony/dętki to jest naprawdę słaba strona roweru. Intensywnie jeżdżony sezon oznacza parę dziur, niektóre takie że się dalej nie da jechać. I właściwie nie ma znaczenia czy ma się opony za 10 czy za 200zł - jak się wjedzie na jakiś gwoździk czy coś takiego - dupa blada.martin.h - Czw 19 Maj, 2011
Na początku działalności nie było firmy kellys, tylko alpina. Po zmianie nazwy zaczęli pod starą marką wypuszczać osprzęt itd... a czasami rowery
Osprzęt podobny jak w kellysie droższym o 400-500pln, rama kellysa, obręcze kellysa Marek23 - Czw 19 Maj, 2011 Martin, za chwilkę jadę 33 km, a potem jeszcze jakaś lajtowa siłka. Pilnuj sięqbica - Czw 19 Maj, 2011
Bart napisał/a:
Mnie się też kiedyś cienki wentyl ułamał. W ogóle opony/dętki to jest naprawdę słaba strona roweru. Intensywnie jeżdżony sezon oznacza parę dziur, niektóre takie że się dalej nie da jechać. I właściwie nie ma znaczenia czy ma się opony za 10 czy za 200zł - jak się wjedzie na jakiś gwoździk czy coś takiego - dupa blada.
prawda to niestety ale zawsze mozna napchac trawy w opone jak się łatek przy sobie nie ma raz musialem tak pokonać 10km Bart - Czw 19 Maj, 2011 hehe, nieźle z tą trawą.
nie wożę nigdy łatek ani zapasowej dętki, więc jak się coś przytrafi to spaceruję. Mój rekord pochodzi sprzed parunastu lat, byłem jeszcze dość sprawnym małolatem - coś koło 25km na piechotę pchając rower pokonałem.CHRZANEK - Czw 19 Maj, 2011
Cartoon napisał/a:
We wtorek sprawiłem sobie coś takiego
Carton ile masz wzrostu ???
Bo rama to wygląda na 16" CHRZANEK - Czw 19 Maj, 2011 Dziś znowu sięwypuszczam...
Standardem jest objazd ursynowa dookoła, ale dziś czuje że będzie rocket fuel kubas - Czw 19 Maj, 2011 Ja właśnie lajtowe 10km pyknołem na rozgrzanie, moje opony chyba są za szerokie na asfalt kurde... Niemy - Czw 19 Maj, 2011 ja byłem na godzinnym rowerowym treningu na siłce, wypociłem z 10 litrów!! zefir - Czw 19 Maj, 2011 ja dzis z Qukiem godzina grania w kosza plus 20 km rowerem TomsoN - Czw 19 Maj, 2011 2day - 2,5h grania w badmintona ale tak bardziej a rower jutro Cartoon - Pią 20 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Cartoon napisał/a:
We wtorek sprawiłem sobie coś takiego
Carton ile masz wzrostu ???
Bo rama to wygląda na 16"
Rama 19", koła 28"
A wzrostu mam jakieś 172 Qukie - Pią 20 Maj, 2011
zefir napisał/a:
ja dzis z Qukiem godzina grania w kosza plus 20 km rowerem
Nono i dziś znów wjedzie rowerek na wieczór tylko poczebuję węższych opon bizon - Pią 20 Maj, 2011 nie wymiekaj, ja uprawiam kolarstwo na zjazdowkach 2.7