Kamilbike - Sob 17 Paź, 2009 szpera by sie przydala, bo w przeciwnym razie bedziesz musial sobie wyrobic karte stalego klienta na www.opony.com . Ew jakas szeroka opona, ale slyszalem ze w tych pugach byly skrzynie z plasteliny i podobnomoze cos sie zmielicAnonymous - Sob 17 Paź, 2009 martin.h - Sob 17 Paź, 2009 Barejka - Sob 17 Paź, 2009 pierwszy piardnie mechanizm roznicowy
a tak poza tym to dlaczego nie docieracie? Ja bym Wam ustawil odcinke przy 3.5 tys i katujcie uczeszsie100 - Sob 17 Paź, 2009 ale o czym mowa ?? bo ja niebardzo rozumiem ??
Przeciez to ma jeździć ! Docieranie ? po czym ???????? po obróbce głowicy !?106 - Sob 17 Paź, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
ale o czym mowa ?? bo ja niebardzo rozumiem ??
Przeciez to ma jeździć ! Docieranie ? po czym ???????? po obróbce głowicy !?
i to mi sie podoba... heheh bo sa tacy co po zmianie pompy paliwowej docieraja
jak ma jezdzic to bedzie... moje 106 po glowicy od razu tydydydydydy i zle nie jest.GeKo - Sob 17 Paź, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
ale o czym mowa ?? bo ja niebardzo rozumiem ??
Walenie w palnik przy skręconych kołach. Gdybyś spróbował przejechać rajd w ten sposób odjeżdzając tak z każdego nawrotu lub ciasnej 90, nie ukończyłbyś zawodów. Niestety takie odjazdy najbardziej dają w dupę układowi napęowemu, a francuzy niestety skrzynie mają lipne vitesse - Sob 17 Paź, 2009 jedni docieraja jezdzac do 3,5 tysia, a drudzy od 3,5 do tytytytyty uczeszsie100 - Sob 17 Paź, 2009 eeee tam skreconych... jak ma sie wysrać, to niech sie wysrywa teraz Barejka - Sob 17 Paź, 2009 uczeszsie100, a nie zakuwales silnika?? dlatego pisalem o docieraniu uczeszsie100 - Sob 17 Paź, 2009 na stage I dół nie jest zakuty M - Sob 17 Paź, 2009 Bardzo dobry, ladny projekt , od a do z, czysto ladnie bez drutu. Nie dziw się ze niektórych kolegów może tutaj szokować Kamilbike - Sob 17 Paź, 2009 Ja nie widze tutaj powodow do zalamki, to o skrzyni powiedzial mi Zoltar ktory zajmowal sie tym wozem, wiec wydaje mi sie ze troche w tym prawdy bedzie.Bart - Nie 18 Paź, 2009
eM napisał/a:
Bardzo dobry, ladny projekt , od a do z, czysto ladnie bez drutu. Nie dziw się ze niektórych kolegów może tutaj szokować
i przede wszystkim - skończony rasta - Nie 18 Paź, 2009 To kiedy ustawka