HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
saxorulez - Pon 13 Lip, 2009
pcs napisał/a:
zdaje sie ze Lukasz go juz wklejal, frajda z jazdy pewnie niezla, calkiem ladny, do miasta super, spalanie w normie, raczej 2 osobowy, taki sobie na trase, przestrzeni malo. Jutro chyba sie umowie na jazde.
gdzie sie umawiasz - daj nzac to moze i ja się pojawię. Jest na mojej liście samochodówMick - Pon 13 Lip, 2009 dziwnym trafem wczoraj ogladałem własnie suzuki swifty sporty... i tego też widziałem jest jeszcze jeden z Garwolina sprowadzony ze szwacarii za 36 tysipcs - Pon 13 Lip, 2009
Mick napisał/a:
dziwnym trafem wczoraj ogladałem własnie suzuki swifty sporty... i tego też widziałem jest jeszcze jeden z Garwolina sprowadzony ze szwacarii za 36 tysi
o, i co? i jak go widziales wczoraj, jak gosc mial z chorwacji wczoraj dopiero wrocic?pP - Pon 13 Lip, 2009 a może fiesta st.. czarna, zadbana, na fajnym wydeszku 106 - Pon 13 Lip, 2009
pcs napisał/a:
Mick napisał/a:
dziwnym trafem wczoraj ogladałem własnie suzuki swifty sporty... i tego też widziałem jest jeszcze jeden z Garwolina sprowadzony ze szwacarii za 36 tysi
o, i co? i jak go widziales wczoraj, jak gosc mial z chorwacji wczoraj dopiero wrocic?
Kocham Go !!!! MistrzM - Pon 13 Lip, 2009 Paweł a może SCION TC? to jest cała toyota, na żywo prezentuje się świetnie, bardzo malo ich jezdzi przez co jest oryginalny.
silnik 2.4 160koni (troche dziwny ale co tam )
. Mozna go normalnie kupic w PL w przyzwoitych pieniążkach (40k z 2005r)
Jest produkowany w Japonii.
pP - Pon 13 Lip, 2009 Komis bardzo dobrego kumpla mojego bardzo dobrego kumpla!!!
pewny jest
Michał - Pon 13 Lip, 2009
widać tutaj lekką reke włoskiego stylisty.
Niesamowite linie, lekkość, a zarazem agresywny wygląd nadają temu kokpitowi ponadczasowy wyglądMichał - Pon 13 Lip, 2009 brałbym zdecydowanie tego si, jest przekozakiemM - Pon 13 Lip, 2009
Michał napisał/a:
Obrazek
widać tutaj lekką reke włoskiego stylisty.
Niesamowite linie, lekkość, a zarazem agresywny wygląd nadają temu kokpitowi ponadczasowy wygląd
to z tego artykułu o thalii rajt?Mick - Pon 13 Lip, 2009 Paweł oczywiście internet nie dzwoniłem do żadnego z nich i nie oglądałem na "żywca"
po żywcu tymbardziej pcs - Pon 13 Lip, 2009 beczka w kupecie piekna, kiedys na takiego polowalem ale kupilem saaba. Idealny tani dupowoz, pali jedynie 20litrow PB w miescie ...
te sciony, SI, nie dosc, ze nie krajowe, walone, duzo pala i sa brzydkie....
Si owszem bardzo mi sie podoba ale tylko w sedanie, ale taka igla, jesli wogole istnieje to tak kolo 60tys kosztuje.