od której myślicie rozpocząć latać - i do której tor wynajęty ?
tor generalnie jest do dyspozycji dla nas cały dzień, od switu do końca dnia, trzeba tylko znaleźć kogoś kto bedzie miał siły na caly dzien CHRZANEK - Wto 11 Sie, 2009
bart napisał/a:
uderz w stół a nożyce się odezwą...
(tłum.: użyj słowa żyd, mason, cyklista, tvn, wyborcza, agora, a eM coś napisze )
eM napisał/a:
bart obrońca ucieśnionych w mainstreamie mniejszosciowych rodaków
Jahwe i Izaak, skończcie już z tą autoironią...ade - Wto 11 Sie, 2009 to z Krakowa kto jedzie? Januszek i Misiek??:P o ktorej chcecie sie wybrac??M - Wto 11 Sie, 2009 Ja juz na wyrazow przywioze dla Barta mace i dwie kozy do towarzystwa Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 nie zapomnij o białych Kaloszach bo Bart mówił ze z innymi ma złe doświadczenia ? Jacek - Wto 11 Sie, 2009 ale będzie zabawa
jeżeli ktoś z południa przypadkiem chce jechać przez Koszęcin do Wyrazowa to informuję że droga zamknięta bo właśnię wróciłem objazdem przez Lubliniec do T.Gór.
A tam swoją drogą do ładnie się ekip kruszy...Niemy - Wto 11 Sie, 2009 ja plus Wojtas (E36) bedziemy w niedziele, tak btw o ktorej zaczynamy upalanie?Bart - Wto 11 Sie, 2009 tor jest na cały dzień, więc chyba nie ma co się spinać na jakieś wschody słońca nad wyrazowem
tak strzelam - okolice godziny 10.?Niemy - Wto 11 Sie, 2009
bart napisał/a:
tak strzelam - okolice godziny 10.?
tez tak wlasnie myslalem 10-11, a do ktorej tor wynajety?Bart - Wto 11 Sie, 2009
michool_vt napisał/a:
tor generalnie jest do dyspozycji dla nas cały dzień, od switu do końca dnia, trzeba tylko znaleźć kogoś kto bedzie miał siły na caly dzien
kubas - Wto 11 Sie, 2009
bart napisał/a:
tor jest na cały dzień, więc chyba nie ma co się spinać na jakieś wschody słońca nad wyrazowem
106 - Wto 11 Sie, 2009
kubas napisał/a:
tor jest na cały dzień, więc chyba nie ma co się spinać na jakieś wschody słońca nad wyrazowem
ade - Wto 11 Sie, 2009
106 napisał/a: