Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Jakarti - Wto 17 Lip, 2012 skąd Twój zegarek wie jak sie nazywasz?
fajne.. ja tez chce Yarko - Wto 17 Lip, 2012 to pulsometrzefir - Wto 17 Lip, 2012 dokladnie mam taki sam Bart - Wto 17 Lip, 2012 też z napisem "VLODARSKY"?zefir - Wto 17 Lip, 2012 u mnie jest ZEFIR Jakarti - Wto 17 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
to pulsometr
najmocniej przepraszam Greg - Wto 17 Lip, 2012 Saxo na warsztacie, czy to oznacza że Dr. House-Vlodarsky rozwiązał zagadkę dziejów? Vlodarsky - Wto 17 Lip, 2012
Greg napisał/a:
Saxo na warsztacie, czy to oznacza że Dr. House-Vlodarsky rozwiązał zagadkę dziejów?
Czekając na dostawcę części (firmę GMBH Greg Elektronics Otwock S.A.) nie miał co robić.koma600 - Wto 17 Lip, 2012 a co się pomylony?Greg - Wto 17 Lip, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Greg napisał/a:
Saxo na warsztacie, czy to oznacza że Dr. House-Vlodarsky rozwiązał zagadkę dziejów?
Czekając na dostawcę części (firmę GMBH Greg Elektronics Otwock S.A.) nie miał co robić.
Ten brązowy jedzie gdzieś "z Polski" - ma jutro być kurwjerem to od razu dostarczę.gregwoj - Wto 17 Lip, 2012 Proszę nie rzucać mojego silnika po warsztacie no name - Czw 23 Sie, 2012 Dzisiaj zapytałem Vlodiego o cewkę do astry co by zanabyć drogą kupna w poniedziałek, już jest u Niego na biurku Vlodarsky - Czw 23 Sie, 2012
Po urlopie na moim biurku jest znacznie więcej Jeszcze trochę i zeświruje Greg - Czw 23 Sie, 2012 Potwierdzam.
Pozdrawiam Vlodarsky - Czw 23 Sie, 2012
Greg napisał/a:
Potwierdzam.
Pozdrawiam
Nawet nie zauważyłem, że byłeś Grzesiu dopiero ja mnie zawołali z jaskini.