KarQ - Czw 29 Lip, 2010 Ok, za Saxoruleza jedzie mój znajomy Artur Źiółkowski jeśli takie info jest potrzebne.
Karwa, jedziemy razem czy każdy swoje skrzypce GeKo - Czw 29 Lip, 2010 Janusz, To ogarnij brata, ja możliwe ze z ojcem będę jechał więc też nie chce lecieć na wariata, nie bawi mnie napierdalaka po publicznej drodze.Drone - Czw 29 Lip, 2010
KarQ napisał/a:
Startujemy o 9.00 na torze
O której wyjazd z wawy Zbiórka pod Bergerem przy szyszkowej
Ponawiam pytanie. Co ze wspólnym wyjazdem z Wawy ?
Miejsce już podane, a czas ?
Jeśli mamy byc na miejscu o 8:30, proponuję wyjechać o 7:15 rasta - Czw 29 Lip, 2010 Ja proponuje o 4 bo mogą być korki Drone - Czw 29 Lip, 2010
rasta napisał/a:
Ja proponuje o 4 bo mogą być korki
Kuźwa się śmiej. Są wakacje, zapewne pięćdziesiąt remontów i mijanek na trasie będzie.
Możemy wyjechać i o 8:20 jak chcesz.KarQ - Pią 30 Lip, 2010 Mi pasi.
7.15 zbiórka pod Bergerm przy Krakowska/Szyszkowa
7.30 wyjazd
Do radomia mijanki? Od roku droga wyremontowana Bart - Pią 30 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
nie bawi mnie szybko leci po publicznej drodze.
Drone - Pią 30 Lip, 2010
KarQ napisał/a:
7.15 zbiórka pod Bergerm przy Krakowska/Szyszkowa
7.30 wyjazd
Do radomia mijanki? Od roku droga wyremontowana
Dobra, czyli godzina ustalona.
Do Radomia jest 100km i średnia prędkość 100km/h musi wyjść. Czarno to widzę.
Ja pierwszy nie jadę
Droga remontowana ? No i co z tego. To jest Polska. Najpierw remontuje sie drogę, a za rok kładzie się pod nią kanalizację do pobliskiej wsi Janusz - Pią 30 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
Janusz, To ogarnij brata, ja możliwe ze z ojcem będę jechał więc też nie chce lecieć na wariata, nie bawi mnie szybko leci po publicznej drodze.
ziom, mój brat jest nie do ogarnięcia pod tym względem zobaczę co da sie zrobić..
wiesz o która stacje mi chodzi ?? o której chciałbyś tam być ?? ja myślałem wyjechać z KRK o 7.
Cytat:
nie bawi mnie szybko leci po publicznej drodze.
a mnie bawi ale nie jak jest ruch
ps. chciałem tu wkleić Twoja ostatnia opowieść ale nie chce mi się szukać
jakie masz gumy ?? chcesz zrobić z Taty sponsora ?? rasta - Pią 30 Lip, 2010 Panowe bez jaj do Radomia cały czas 2 pasy, 45 min. jazdy to max i to brandzlując powietrze TomsoN - Pią 30 Lip, 2010 Będziemy z Grifinem 7:15 pod BK , jeśli tylko dotrze do Warszawy przed 7.Anonymous - Pią 30 Lip, 2010 Masz Tomuś pomog
Panoczki , wie ktos może gdzie przed 7 w wawie ogarnę geometrię ? bo jak nie to zostaje mi ustawianie w RadomiuJakarti - Pią 30 Lip, 2010 tesco jest czynne 24h - tam mozna kupic cyrkiel i kilka ksiazek z matmy (geometria)
jak jestes kumaty to szybko ogarniesz M - Pią 30 Lip, 2010
Czesio napisał/a:
Masz Tomuś pomog
Panoczki , wie ktos może gdzie przed 7 w wawie ogarnę geometrię ? bo jak nie to zostaje mi ustawianie w Radomiu
myślę że nigdzierasta - Pią 30 Lip, 2010
Czesio napisał/a:
Masz Tomuś pomog
Panoczki , wie ktos może gdzie przed 7 w wawie ogarnę geometrię ? bo jak nie to zostaje mi ustawianie w Radomiu
Proponuję w Radomiu, ja ostatnioi robiłem, jak sie już wjedzie do Radomia od strony Wawy, trzeba obserwować szyldy reklamowe po prawej stronie, będzie reklama i bardzo duży zakład, kilka stasnowisk. Siekli mi geometrię od ręki - koszt 70 pln.