też mi się tak wydaje. No i cena nie taka zła. Kolektor supersprinta + jakiś przelot z kwasiaka po środku + reszta rur kwasiak i ten końcowy powinien dać radę jarek-malopolska - Czw 04 Lis, 2010 JAk nie chcecie tego kupować w Racelandzie to sio do innego tematu
Barejka napisał/a:
Mam takie pytanie pod choinke planuje jakis zakup do 106
proponuje dolot do 106 z Racelanda Tomcat - Czw 04 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
JAk nie chcecie tego kupować w Racelandzie to sio do innego tematu
Barejka napisał/a:
Mam takie pytanie pod choinke planuje jakis zakup do 106
proponuje dolot do 106 z Racelanda
jarek... prawie jak moderator...
Tak poważnie to ja mogę ściągnąć to co chcecie w każdej chwili. Kwestia kosztów transportu... Może nie będzie tak źle Barejka - Czw 04 Lis, 2010 Zapewne jak bedzie kilka osob to troche rzeczy mozemy nazbierac bo racelandy juz chyba ma kazdy zakup najlepiej ogarnac w styczniu zanim sie zbierzemy beda swieta i paczka bedzie szla dlooogo, a tak do stycznia moze kazdy ogarnie jakis maly badziew z tej strony martin.h - Czw 04 Lis, 2010 Ja bym wszedł w to -> http://www.106parts.com/s...a4=76&part=2471
Tylko, że do stycznia nie wyrobię się z kasą, no i musiałoby to wyjść dobrze cenowo z przesyłką Tomcat - Czw 04 Lis, 2010
Barejka napisał/a:
Zapewne jak bedzie kilka osob to troche rzeczy mozemy nazbierac bo racelandy juz chyba ma kazdy zakup najlepiej ogarnac w styczniu zanim sie zbierzemy beda swieta i paczka bedzie szla dlooogo, a tak do stycznia moze kazdy ogarnie jakis maly badziew z tej strony
Każdy dostanie pod choinkę po stówce od cioci, więc może będzie wogóle za co zamówić Loko - Czw 04 Lis, 2010 Mają coś do innych aut np do ibizy? martin.h - Czw 04 Lis, 2010
Tomcat napisał/a:
Każdy dostanie pod choinkę po stówce od cioci, więc może będzie wogóle za co zamówić
Podać adres? Tomcat - Czw 04 Lis, 2010
Loko napisał/a:
Mają coś do innych aut np do ibizy?
Tak jarek-malopolska - Pią 05 Lis, 2010 Tomcat a pamietasz koszt transportu do PL w poprzednim zamówieniu ?Tomcat - Pią 05 Lis, 2010 Nie pamiętam szczerze mówiąc, ale tak czy tak może być inny bo kolektory raczej więcej ważą niż doloty. Coś mi świta że było to w granicach 40 ojro, ale głowy sobie nie dam uciąć.jarek-malopolska - Pią 05 Lis, 2010 No kolektory na pewno wiecej niz doloty, ale czy wtedy nie szedł jakiś wydech dla kogoś (czy wydech był w pierwszym zakupie z KamRacing).. No nic i tak trzeba chyba jeszcze chwile poczekac bo chetnych nie zbyt wiele, a mogłbyś Tomcat przesłac mi linka do stronki/sklepu gdzie to jest dokładnie.. Moze jak sie nie uwiniemy do swiat a ktos by wracał to by mi był to w stanie odebrać/ ogarnąc.. To jest w UK czy Belgium?Barejka - Pią 05 Lis, 2010 jarek-malopolska, UKjarek-malopolska - Sob 06 Lis, 2010 dziekiTomcat - Sob 06 Lis, 2010 ktoś ostatnio wstawiał katalog online... tam jest wszystko.