PiTT - Pią 07 Maj, 2010 tak z perspektywy nieco dłuższego czasu od katastrofy, to jest naprawdę żenada z tym Wawelem
ale ktoś sprytnie wykorzystał zbiorową rozpacz narodu i jest jak jest Bad-i - Pią 07 Maj, 2010 nie wiem czy na Olimpie na niego zasługują Bart - Sob 08 Maj, 2010
Bad-i napisał/a:
nie wiem czy na Olimpie na niego zasługują
pcs - Pon 10 Maj, 2010 http://wiadomosci.onet.pl...rawdy,item.htmlBad-i - Pon 10 Maj, 2010 wystarczy zobaczyc zdjecie kto tam był - memo fajf i wszystko jasneM - Pon 10 Maj, 2010 mohery!Jacek - Pon 10 Maj, 2010 homery!M - Pon 10 Maj, 2010 http://niezalezna.pl/article/show/id/33982pcs - Pon 10 Maj, 2010 po przeczytaniu tego potwierdzila mi sie jedynie teoria, ze na tym forum siedza debile glownie, ktorym sie pracowac nie chce...
Ja ostatnio wykoncypowalem nowa teorie, ze ta "piata" w kokpicie zaszantazowala bronia zaloge (to by potwierdzalo, ze zignorowali ostrzezenia systemu o niebezpiecznej odleglosci od ziemi).M - Pon 10 Maj, 2010 tzn mowisz o hh.org? pcs - Pon 10 Maj, 2010
eM napisał/a:
tzn mowisz o hh.org?
bynajmniej nie , osoby z kosztowna pasja zmuszone sa sila rzeczy do wytezonej pracy, natomiast pitolic na forach, manifestacjach etc. mozna calkiem za friko rozkoszujac sie urokami bezrobocia. cieplej urzedniczej posady a szczegolnie przedwczesnej emerytury czy tez naciaganej renty.M - Pon 10 Maj, 2010 Coś w tym jest, najwieksza tragedia to komentarze na onecie do których strach czasem zaglądać.M - Pon 10 Maj, 2010 To jest bardzo wartosciowe info, dużo bardziej niż te wszystkie dywagacje razem wziete
obejrzyjcie załączony filmiki teżBad-i - Pon 10 Maj, 2010 w sumie nie wiem co tam jest takiego wartościowego, z jednej strony pisze ze nie mozna oskarżac pilotów bo wczesniej podchodzili perfekcyjnie, a w filmie juz mowa o tym ze zaloga miala problem ze zrozumieniem jez. rosyjskiego.Drone - Pon 10 Maj, 2010
pcs napisał/a:
eM napisał/a:
tzn mowisz o hh.org?
bynajmniej nie , osoby z kosztowna pasja zmuszone sa sila rzeczy do wytezonej pracy, natomiast pitolic na forach, manifestacjach etc. mozna calkiem za friko rozkoszujac sie urokami bezrobocia. cieplej urzedniczej posady a szczegolnie przedwczesnej emerytury czy tez naciaganej renty.
A wqr...a mnie niemiłosiernie, że to ja pracuję, a lenie mają najwięcej do powiedzenia.........i jest ich więcej.
Niektórzy wybrali los emigranta i są szczęśliwi. Szczęśliwi bo nie oglądają TV.
Jak nie utrzymujesz w kraju mohera, to utrzymujesz Araba, albo Meksykana.
Wszędzie jest tak samo. Leń siedzi i marudzi. Jemu się zawsze coś należy i zawsze węszy spisek tych "ich".
Kuźwa chyba na Korwina zagłosuję. On nie wygra, ale może zdobędzie chociaż z 5%
Zawsze to jakieś zaznaczenie obecności tych co nie chcą wiecznie płacić na innych.