To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Wto 10 Sie, 2010

Stacho napisał/a:
Dla mnie to jest po****ne że jak juz coś się stanie to zaraz stawiają krzyże zamiast pójśc postawić znicz czy cos w tym stylu i zobaczycie że nie długo powstaną fabryki i będą łupać krzyże i rozwozić tirami po polsce ;D

Teraz są już fabryki debili w polsce, produkują ich masowo :)

Stacho - Wto 10 Sie, 2010

Co kraj to obyczaj :)
M - Wto 10 Sie, 2010

http://podatki.onet.pl/ce...7,1,prasa-detal

:)

Ja dodam od siebie - przesiadlem się na rower i zamiast wydawac 500-600zl miesiecznie na paliwo - czyli placac 350-400zl podatku miesięcznie zobaczy Pan premier wielką figę z makiem odemnie :)
Panie premierze - pocałuj mnie pan w dupę.

Barejka - Wto 10 Sie, 2010

Popieram, do pracy mam 3 km i jezdze rowerkiem, tez mnie pocaluja w tylek :D
Stacho - Wto 10 Sie, 2010

Paliwo w góre a na drogach więcej dziur :)
Bad-i - Wto 10 Sie, 2010

eM napisał/a:
http://podatki.onet.pl/cena-benzyny-wzrosnie-juz-jesienia,19923,3415347,1,prasa-detal

:)

Ja dodam od siebie - przesiadlem się na rower i zamiast wydawac 500-600zl miesiecznie na paliwo - czyli placac 350-400zl podatku miesięcznie zobaczy Pan premier wielką figę z makiem odemnie :)
Panie premierze - pocałuj mnie pan w dupę.

dobre, od tej pory zaczne do Radomia tez latac na rowerze :]

p.s. mam takie wrazenie ze obojetnie kto bedzie wygrywal wybory to Maciek bedziesz po drugiej stronie........

M - Wto 10 Sie, 2010

To złe wrażenie, pare razy chwaliłem platfusów w temacie do narzekania jak zrobili coś fajnego.
Jak Ci wsadzają rękę do kieszeni w autobusie to tez zastanawiasz się jaką partię reprezentuje złodziej i jak jest z PO to nie reagujesz czy wyplacasz latarę?

Bad-i - Wto 10 Sie, 2010

eM napisał/a:

Jak Ci wsadzają rękę do kieszeni w autobusie to tez zastanawiasz się jaką partię reprezentuje złodziej i jak jest z PO to nie reagujesz czy wyplacasz latarę?

Jezeli w druga kieszen wklada mi lape zlodziej z PIS (a wiem ze nie wyplace latary jednemu i drugiemu bo nie dam rady) to wyplacam latere wlasnie jemu - dlaczego, bo bierze z kieszeni w ktorej mam wiecej.

M - Wto 10 Sie, 2010

Pis Cie okrada nawet jak nie rządzi, spoko.
Michał - Wto 10 Sie, 2010

ja na bajku już od dłuższego czasu smigam do pracy
206 Gti - Wto 10 Sie, 2010

na perłowo raz... :lol2: ;D :lol2: ;D
kamil - Wto 10 Sie, 2010

Premiera nie będę całował w dupę. Także się przesiadłem na rower, z innych troszeczkę pobudek niż eM. Ale i tak gratulacje dla kolejnego rowerzysty ;)
martin.h - Wto 10 Sie, 2010

Mnie już wkórwia ten kraj. Oglądałem dziś wiadomości (zwykle nie oglądam) i 2 rzeczy spowodowały, że ciśnienie mi skoczyło. Pierwsza to krzyż pod pałacem, robimy z siebie pośmiewisko na cały Świat. Kiedyś było Zomo podjechało z armatkami wodnymi i było po problemie. A obecnie gdyby prezydent Wawy mogła to wysłała by jeszcze do nich posiłki i kocyki.
Druga sprawa to obiecanki naszego "kochanego" prezydenta w sprawie powodzi w Bogatyni. Wszystko, fajnie, cacy, a za miesiąc nikt nie będzie o Tych ludziach pamiętał.
Jak dodam jeszcze do tego podwyższenie VAT-u i akcyzy na paliwo to krew mnie zalewa.
Szkoda, że czasu nie da się cofnąć, bo gdybym mógł się cofnąć o kilka lat to na pewno nie byłoby mnie już w tym "pięknym" kraju nad Wisłą.

Anonymous - Śro 11 Sie, 2010

WTF ?? o_O http://www.wykop.pl/ramka...-zbankrutowala/
Maciusiowy - Śro 11 Sie, 2010

martin.h napisał/a:
w tym "pięknym" kraju nad Wisłą.

którym?