ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
pP - Sob 08 Sty, 2011 fajnie fajnie ale tam nie działają formuły i takie tam..nic sie nie przelicza.tylko tyle ze czasy mozna wpisać..chyba z forum będzie dla mnie wygodniejGotti - Sob 08 Sty, 2011
anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
2:15:815 ale z abs na 4, wiec nie wiem czy sie liczy czy anjas znow zabawi sie w sherlocka
ja tam nie chcę bawić się w szerloka, ale jeśli nie chcemy psuć sobie i wszystkim innym zabawy to jeździjmy na takich samych ustawieniach bo inaczej znów czasy będą z doopy, niemiarodajne i nieporównywalne
tak czy siak gówno wiedziałeś poprzednim razem, więc z doopy to narazie jest twoja wiedza.
mój czas to nadal w takim razie 2:16:018anjas - Sob 08 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
tak czy siak gówno wiedziałeś poprzednim razem, więc z doopy to narazie jest twoja wiedza.
Gotti, wrzuć wreszcie tego replaya jak robisz mini 1.05.2 (czy coś takiego).
Wtedy sprawa będzie jasna.Gotti - Sob 08 Sty, 2011 anjas - Sob 08 Sty, 2011 nie widzę replaya, tylko jakąś toczącą się emotkę.Gotti - Sob 08 Sty, 2011 wiecej nie zobaczysz, ale w swoich aktach desperacji mozesz wpasc do mnie, podlaczyc mi konsole do neta, nie wiem jak ale odtworzyc nie zapisany replay, przerobic go do formatu pasujacego na youtube, wrzucic, a i przy okazji pobrac kilka uaktualnien do gt5. enjoy.anjas - Sob 08 Sty, 2011 a nie wystarczy nagrać kamerą? Myślę, że każde dziecko dobrobytu powinno taką dysponować.
Jakość nie musi być super, a przy okazji pokażesz jakie opony wybierasz itd.
Zresztą czas nie musi być dokładnie taki jak pojechałeś. Jak będzie 1.05.3 to tez uwierzę, że 01s. możesz zejść z tego czasu.
W sumie nawet telefonem można nagrać .Gotti - Sob 08 Sty, 2011 tak zrobię anjas - Sob 08 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
tak zrobię
super, chętnie zobaczę gdzie można urwać z czasu i mam nadzieję, że sporo się nauczę.
Zresztą nie tylko ja skorzystam, bo wszystkich klepiesz prawie o sekundę (a niektórych dużo więcej), więc myślę, że wszyscy skorzystają.
A sekunda na takim małym torze to naprawdę przepaść.pP - Sob 08 Sty, 2011 Panowie luz..
po to jest 10 rund, żeby wyniki były miarodajne Kuner - Sob 08 Sty, 2011 ja sieknąłem 2:17:225 ale na wyścgowej miekkiej. Niestety na regulaminowej poniżej 2:22:665 nie zszedłem i nie wiem jak to zrobić Na szczeście dziś noc długa:)Marek23 - Sob 08 Sty, 2011 M3, miekie sportowe, wszystko off, abs 1. Dużo jeździłem na tym torze i rwd mi lezy.
Mam już PS3 u siebie, bo mini dostałem po dupie
2.14,429 i da sie jeszcze zejść sekundę spokojnie. Gramy o honor więc, nie widzę sensu by ktoś chciał coś oszukiwać.Gotti - Sob 08 Sty, 2011 kosmos, nie mam pytań.
(ale koniecznie nagraj, kamerą, albo telefonem, albo opiekaczem do lodów........ )pP - Sob 08 Sty, 2011 ja strzeliłem 2:14,703 na kierownicy pozyczonej,
Marek..czas na mini możemy poprawiać do jutrazefir - Sob 08 Sty, 2011 Pepik jaka kiera??i jak wrazenia?