już byla klepnięta, ale osoba od której ją mieliśmy odkupić zdecydowała się zostawić ją dla siebie szkoda, bo byla fajna
Cartoon do 18 jestem.dzik - Pią 20 Maj, 2011
206 Gti napisał/a:
Zebyś poprstu nie skonczył z placem zajebistych aut - o których każdy powie, ze są zajebiste ale nikt nie kupi...
Lepiej byc kolejnym handlarzem pastuchow kombi w dieslu?PiTT - Pią 20 Maj, 2011
dzik napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Zebyś poprstu nie skonczył z placem zajebistych aut - o których każdy powie, ze są zajebiste ale nikt nie kupi...
Lepiej byc kolejnym handlarzem pastuchow kombi w dieslu?
jeśli prowadzenie komisu ma na celu generowanie zysku to TAK M - Pią 20 Maj, 2011 Niech każdy robi to co lubi i tak jak mu pasuje.Anonymous - Pią 20 Maj, 2011 i tutaj koledzy się mylicie
mamy ładne kombi w dieslu i dupa największe zainteresowanie jest Subarakami samochodami do max 25-30k Jacek - Pią 20 Maj, 2011 tak trzymaj! masz plan na interes i tyle.reszta niech stuli pyskiPiTT - Pią 20 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
tak trzymaj! masz plan na interes i tyle.reszta niech stuli pyski
Jacek - Pią 20 Maj, 2011 roj - Pią 20 Maj, 2011 byłem dziś, jest naprawdę spoko.
NSX jest PRZEEMISTRZEM!! no kurde, brak słów..
jakbym miał czas to jutro też bym pojechał chwilę w nim posiedzieć Jacek - Pią 20 Maj, 2011 posiedź w nim do Bytomia PiTT - Pią 20 Maj, 2011
roj napisał/a:
byłem dziś, jest naprawdę spoko.
jakbym miał czas to jutro też bym pojechał chwilę w nim posiedzieć
cholera no, chyba muszę tam zajechać
macie jutro otwarte?
brakuje mi teraz właśnie takiego auta Ryba - Pią 20 Maj, 2011 Pitt go for it
przynajmniej taka fura zostanie na forum =]206 Gti - Pią 20 Maj, 2011 [quote="Jacek"]tak trzymaj! masz plan na interes i tyle.reszta niech stuli pyski[/
Mam stulic pysk - bo napisałem żeby Marcel nie skończył z placem zajebistych aut ... czy to jest to co chciales mi przekazać ?Anonymous - Sob 21 Maj, 2011 Otwarte, ale jest dziś tylko Konrad, bo ja ogarniam temat weselicha Anonymous - Sob 21 Maj, 2011
roj napisał/a:
byłem dziś, jest naprawdę spoko.
jakbym miał czas to jutro też bym pojechał chwilę w nim posiedzieć
jak ogarnę się z modelem to będziesz MUSIAŁ częściej wpadać