no name - Sob 13 Paź, 2012 Ta przepychanka zrobiła się już żenującaMiniac - Nie 14 Paź, 2012 Przepraszam czy mogę...
Tak jak serio lubię Dorocińskiego, chodź jego wszystkie role można już wzorem Krystyny Jandy podpisać "by Dorociński", to za tutejszą sugestią zassałem z netu pirata "Róży" (jeszcze nie zwariowałem by na Polskie filmy chodzi do kina ) i jestem.. no cóż mogę napisać... rozczarowany jak zwykle.
Te wszystkie filmy Róża, Symetria, Sala samobójców... są po prostu słabe!! To że historie i sceny w nich zawarte są szokujące i brutalne to nie znaczy, że film jest dobry "bo robi wrażenie". Gwałt czy garowanie zawsze będzie miało wydźwięk, ale w obu tych filmach nie ma NIC wyjątkowego... ot kolejna filmidło.
Dziękujeanjas - Nie 14 Paź, 2012 Jednym zdaniem - nie znasz się na sztuce przez duże "s". Przepros Martina i wiecej się nie wypowiadaj na ten temat.Maciusiowy - Nie 14 Paź, 2012
Miniac napisał/a:
To że historie i sceny w nich zawarte są szokujące i brutalne to nie znaczy, że film jest dobry
+1martin.h - Nie 14 Paź, 2012
Miniac napisał/a:
(jeszcze nie zwariowałem by na Polskie filmy chodzi do kina )
Anonymous - Nie 21 Paź, 2012 Siedząc sobie w Najgorszym Studio w Mieście wczoraj i czekając na koniec usługi (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) oglądałem film "Colombiana"
Cytat:
Cataleya Restrepo jako mała dziewczynka była świadkiem brutalnego morderstwa rodziców. Teraz, kiedy jest już dorosła, staje się zawodowym zabójcą. Jest piękna, silna i zdeterminowana. Jako płatna morderczyni, z zimną krwią wykonuje kolejne egzekucje. Obsesyjnie tropi i eliminuje osoby powiązane ze śmiercią swoich rodziców. Z każdym kolejnym zabójstwem Cataleya zbliża się do upragnionego celu – zabicia gangstera, który był odpowiedzialny za zamordowanie najbliższych.
GOOD SHIT!Anonymous - Nie 21 Paź, 2012 Dupa dobra Bonczek - Nie 21 Paź, 2012 AleX_R53, duży tatuaż robiłeś? Anonymous - Nie 21 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
AleX_R53, duży tatuaż robiłeś?
pojęcie względne...
widziałem Cię wczoraj na Racławickiej jak skręcałeś w prawo... pięknie się ten Tow-Hook prezentuje Bonczek - Nie 21 Paź, 2012 Dziękuję, mi też się podoba no name - Nie 21 Paź, 2012
AleX_R53 napisał/a:
pojęcie względne...
Ile biorą za godzinę ?Anonymous - Nie 21 Paź, 2012
no name napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
pojęcie względne...
Ile biorą za godzinę ?
rzecz umowna...Pirania - Nie 21 Paź, 2012 Moim zdaniem trochę brak Wam dystansu, ale cóż... zrobiło się tu kochane piekiełko ekspierdzkie
w Waszych wypowiedziach brakuje słowa MOIM ZDANIEM. Nie istnieją utwory, książki, filmy które podobają się wszystkim i chyba to jest w tym wszystkim najfajniejsze. Tutaj jest super miejsce by podzielić się z innymi TFUrczością, która akurat na nas zrobiła wrażenie.
My chodzimy na bardzo rożne filmy, wszelakiej maści. Akurat byliśmy ostatnio na Sędzia Dredd 3D www.filmweb.pl/film/Dredd+3D-2012-504129. Film baaaardzo specyficzny i zdecydowanie dla amatora TAKIEGO własnie kina. Nie żałujemy wydanej kasy co często zdarza nam się po pseudo psychologicznej, dramatycznej hollywoodzkiej rozkmince rzeczywistości. Ten film akurat bardzo prosty i dobrze oddaje jego opis z ww strony:
"Z wyroku zadowoleni będą zwłaszcza miłośnicy bezwstydnego kampu; widzowie rozkochani w bezpretensjonalnej, krwawej młócce, one-linerach, których w latach świetności nie powstydziłby się sam Schwarzenegger, oraz postaciach w rodzaju komputerowca z cybernetycznymi implantami zamiast gałek ocznych albo morderczej prostytutki z zepsutymi zębami i duszą czarną jak smoła".
I trudno oczekiwać, że trafi w gusta większości, i bardzo dobrze
peace chłopakiBart - Nie 21 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
My
ponoć mówią o Tobie: Kobieta, Która Zawsze Wypowiada Się W Pierwszej Osobie Liczby Mnogiej Pirania - Pon 22 Paź, 2012 no ba