HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
rasta - Pią 09 Wrz, 2011 Ja w slicka 2 bary.
Będę miał ciśnieniomierz.
Qarwa przygotowania jakby chłopaki jechali na Poznań PiTT - Pią 09 Wrz, 2011 Jest też wulkanizacja w boscie
Wpisz w google bosta raszyn
Ja jednak jadę na jednych kołach bo nie chce mi się zmieniać:-)rasta - Pią 09 Wrz, 2011 Lamerstwo będziesz żałował, ja biorę 6 szt.roj - Pią 09 Wrz, 2011 którędy lecieć do radomia? ja właśnie dostałem smsa od znajomka, że jakies fotobramki tam są aktywne ktoś coś wie?
i ile kur.wa ma być w r1r do clio?! 2.4 przód 2.2 tył będzie ok?Bonczek - Pią 09 Wrz, 2011 Jak coś mogę wziąć CB, chyba, że ktoś rano bierze rasta - Pią 09 Wrz, 2011 według mnie za dużo ale ile powinno być to się okaże jak będziesz jeździ bo tak to se można z fusów wróżyć.Anonymous - Pią 09 Wrz, 2011 Na Radom jest jedna droga tylko sensowna i jest to Aleja Krakowska przez Łazy/Grójec/Białobrzegi...
to te foto-bramki już są uruchomione? dupa roj - Pią 09 Wrz, 2011
Cytat:
według mnie za dużo ale ile powinno być to się okaże jak będziesz jeździ bo tak to se można z fusów wróżyć.
to machną wstępnie 2.2 = 2.0
co na to fusy?
AleX_R53 napisał/a:
to te foto-bramki już są uruchomione?
właśnie dziś się dowiedziałem że podobno mogą być
mam nadzieję, że tak nie jest - ma ktoś jakieś info?PiTT - Pią 09 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
Lamerstwo będziesz żałował, ja biorę 6 szt.
Noo hehe ale jaki sens przekładać koła na seryjna rozklejona opone
Jakbym miał slicka to inna para kaloszy rasta - Pią 09 Wrz, 2011 Zamiast kupować błyskotki kupił byś porządną oponę, dala by więcej nie te wszystkie sroty doloty PiTT - Pią 09 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
Zamiast kupować błyskotki kupił byś porządną oponę, dala by więcej nie te wszystkie sroty doloty
W sumie to mało kupiłem
większość to okazje
Opona pewnie kiedyś będzieJakarti - Sob 10 Wrz, 2011 milej zabawy czlowieki roj - Sob 10 Wrz, 2011 dzięki Jaka (właśnie po Twoim poście zobaczyłem, która godzina )
chyba czas ruszaćJakarti - Sob 10 Wrz, 2011 heheheheh Pirania - Sob 10 Wrz, 2011 Prognoza pogodowa się jak zwykle sprawdziła, że dzis będzie upał, w końcu mamy te 15'C