Mucha - Pią 09 Lis, 2012 ok. w sumie racja. za taka kase moze byc Harnaś budzik - Sob 10 Lis, 2012 Każde zimne smakuje dobrze budzik - Wto 13 Lis, 2012
Jak dla mnie słabsze od Książecego i droższe...Cartoon - Śro 14 Lis, 2012 Dziś kupiłem na spróbowanie Tyskie klasyczne - w smaku delikatne, mocowo też (5%), wg mnie smaczne
Z ostatnio pitych piw umieścił bym je obok Łomży podkapslowej i gniewosza jasnego...
ostatnio przez te wynalazki odstawiłem Kasztelana Niepasteryzowanego... czyli muszą być naprawdę dobre Barejka - Śro 14 Lis, 2012 moczymordy i pijaki budzik - Śro 14 Lis, 2012 Tyskie Klasyczne jest bardzo dobre zefir - Śro 14 Lis, 2012 +1budzik - Pon 19 Lis, 2012
Jak na miodowe za 3.09 to smakuje bardzo dobrze - można spróbować Barejka - Pon 19 Lis, 2012 budzik, pilem tylko w butelce typu pękatka jesli to to samo oczywiscie
dzisiaj zostalem pcozestowany tym, przyznam sie ze pierwszy raz to pilem w zyciu i nie jest takie zle
Mucha - Pon 19 Lis, 2012 Tyskie Klasyczne? troche juz smakuje i narazie jedno z najlepszych, cena do jakosci ma sie swietnie w tym piwie...
Raciborskie tez dobre ale drogawo jak sie pije 3 piwa dziennie
martin.h - Sob 24 Lis, 2012 Ja zakochałem się ostatnio w ciemnych piwach typu Bock. Koźlaka już piłem wielokrotnie, ale ostatnio skusiłem się na mocnego 7,8%. Kosztuje dużo bo 5 zł, ale smakuje nieziemsko
Dobry też jest czeski Kozel Cerny, ma co prawda tylko 3,8%, ale też smakuje wybornie.
Barejka - Sob 24 Lis, 2012 kożlak dupa tam, kupiłem se zgrzewke perły export i na weekend mi starczy po 2złocisze była Jakarti - Pon 26 Lis, 2012 Perłę export (mega dobre piwko i niedrogie ) nauczyla mnie pić "młoda zającowna"
niektorzy mieli okazje ją poznać.
a co do tej pani Michool..
michool_vt napisał/a:
zdmuchnąłbym pianę, albo dwie
ta baba wyglada jak trans!!! was79 - Pon 26 Lis, 2012 a ja się pytam czemu masz moje auto w avatarze?Jakarti - Pon 26 Lis, 2012