Kenet - Wto 10 Sty, 2012 AB Cup'u nie ma w tym roku na Ułęży, najbliżej jedna runda w NMnP.M - Wto 10 Sty, 2012 Dobrze piszesz Kenet, tak mniej więcej to widzę.kamil - Wto 10 Sty, 2012 hahaha, a może się spytać Wróbla co spowodowało podwyżkę o 25%. Czy czasem nie zostały zakupione bramki do pomiaru czasu i dlatego drożej ? PiTT - Wto 10 Sty, 2012
kamil napisał/a:
hahaha, a może się spytać Wróbla co spowodowało podwyżkę o 25%. Czy czasem nie zostały zakupione bramki do pomiaru czasu i dlatego drożej ?
kupił buty szparko M - Wto 10 Sty, 2012 Był u fryzjeraJanusz - Wto 10 Sty, 2012 radom jak ja organizowałem w 2010 (bodajże) na gotowo wychodził jakoś lekko ponad 2000 zł z ubezpieczeniem itp itd wiec przy 20 samochodach ok 100 zł PiTT - Wto 10 Sty, 2012 a podwyżka wynosi 20% w przypadku 250zł. i 50% w przypadku 200 Kenet - Wto 10 Sty, 2012 Przepraszam nie miałem kalkulatora żeby to przeliczyć PiTT - Wto 10 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Przepraszam nie miałem kalkulatora żeby to przeliczyć
M - Wto 10 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
a podwyżka wynosi 20% w przypadku 250zł. i 50% w przypadku 200
My wiemy że to jest niewiele w skali naszych wydatków ogółem natomiast płacić coraz więcej za to samo jest troszkę wku,rwiające ponieważ poziom usług się nie zmienia.
Ja wiem że dla części osób mogłoby być to i 1000zł ale ja do tej grupy nie należę.no name - Wto 10 Sty, 2012 Tak patrząc na wszystko to jest coraz drożej,
ja sobie obiecałem że walne wszystkie kajtki w tym roku
bo różnica cenowa jest spora.
Tak finansowo za imprezę jak i przygotowanie / straty w aucie.Anonymous - Wto 10 Sty, 2012 Chwila moment... jak jeszcze niedawno byłem w Kilcach na SuperOES'ie to było 150pln tylko... ale to było TYLKO 9 minut realnej jazdy przez cały dzień wiec Kielce pod tym względem nie są akurat konkurencyjne (mimo, że bardzo lubię ten Tor). Chyba, że piszecie o innej imprezie a nie SuperOES to przepraszam wybiczuje się wieczorem.rasta - Wto 10 Sty, 2012 Za dużó bijecie piany Kamill - Wto 10 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Chwila moment... jak jeszcze niedawno byłem w Kilcach na SuperOES'ie to było 150pln tylko... ale to było TYLKO 9 minut realnej jazdy przez cały dzień wiec Kielce pod tym względem nie są akurat konkurencyjne (mimo, że bardzo lubię ten Tor). Chyba, że piszecie o innej imprezie a nie SuperOES to przepraszam wybiczuje się wieczorem.
Ja osobiscie byłem na treningu TJS FJS czy jak to sie tam nazywało, od 9 do 15 jazda non stop, zrobiłem w hooj km, jak wrocilem do domu to nie mialem siły z samochodu wyjść
Teraz jest coś 16stego organizowane, nie wiem na ile aut ale mało, cena okolice 300zł
http://forum.subaru.pl/vi...w=unread#unreadM - Wto 10 Sty, 2012