To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

Kenet - Wto 10 Sty, 2012

AB Cup'u nie ma w tym roku na Ułęży, najbliżej jedna runda w NMnP.
M - Wto 10 Sty, 2012

Dobrze piszesz Kenet, tak mniej więcej to widzę.
kamil - Wto 10 Sty, 2012

hahaha, a może się spytać Wróbla co spowodowało podwyżkę o 25%. Czy czasem nie zostały zakupione bramki do pomiaru czasu i dlatego drożej ? ;)
PiTT - Wto 10 Sty, 2012

kamil napisał/a:
hahaha, a może się spytać Wróbla co spowodowało podwyżkę o 25%. Czy czasem nie zostały zakupione bramki do pomiaru czasu i dlatego drożej ? ;)

kupił buty szparko :D

M - Wto 10 Sty, 2012

Był u fryzjera
Janusz - Wto 10 Sty, 2012

radom jak ja organizowałem w 2010 (bodajże) na gotowo wychodził jakoś lekko ponad 2000 zł z ubezpieczeniem itp itd :) wiec przy 20 samochodach ok 100 zł :)
PiTT - Wto 10 Sty, 2012

a podwyżka wynosi 20% w przypadku 250zł. i 50% w przypadku 200 ;)
Kenet - Wto 10 Sty, 2012

Przepraszam nie miałem kalkulatora żeby to przeliczyć ^_^'
PiTT - Wto 10 Sty, 2012

Kenet napisał/a:
Przepraszam nie miałem kalkulatora żeby to przeliczyć ^_^'

;D

M - Wto 10 Sty, 2012

PiTT napisał/a:
a podwyżka wynosi 20% w przypadku 250zł. i 50% w przypadku 200 ;)

My wiemy że to jest niewiele w skali naszych wydatków ogółem natomiast płacić coraz więcej za to samo jest troszkę wku,rwiające ponieważ poziom usług się nie zmienia.
Ja wiem że dla części osób mogłoby być to i 1000zł ale ja do tej grupy nie należę.

no name - Wto 10 Sty, 2012

Tak patrząc na wszystko to jest coraz drożej,
ja sobie obiecałem że walne wszystkie kajtki w tym roku
bo różnica cenowa jest spora.
Tak finansowo za imprezę jak i przygotowanie / straty w aucie.

Anonymous - Wto 10 Sty, 2012

Chwila moment... jak jeszcze niedawno byłem w Kilcach na SuperOES'ie to było 150pln tylko... ale to było TYLKO 9 minut realnej jazdy przez cały dzień ;/ wiec Kielce pod tym względem nie są akurat konkurencyjne (mimo, że bardzo lubię ten Tor). Chyba, że piszecie o innej imprezie a nie SuperOES to przepraszam wybiczuje się wieczorem.
rasta - Wto 10 Sty, 2012

Za dużó bijecie piany :/
Kamill - Wto 10 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
Chwila moment... jak jeszcze niedawno byłem w Kilcach na SuperOES'ie to było 150pln tylko... ale to było TYLKO 9 minut realnej jazdy przez cały dzień ;/ wiec Kielce pod tym względem nie są akurat konkurencyjne (mimo, że bardzo lubię ten Tor). Chyba, że piszecie o innej imprezie a nie SuperOES to przepraszam wybiczuje się wieczorem.

Ja osobiscie byłem na treningu TJS FJS czy jak to sie tam nazywało, od 9 do 15 jazda non stop, zrobiłem w hooj km, jak wrocilem do domu to nie mialem siły z samochodu wyjść :rotfl:
Teraz jest coś 16stego organizowane, nie wiem na ile aut ale mało, cena okolice 300zł
http://forum.subaru.pl/vi...w=unread#unread

M - Wto 10 Sty, 2012

rasta napisał/a:
Za dużó bijecie piany :/

Wymieniamy się informacjami/poglądami