Spoko Bonku, niektorzy nawet do tego sie nie nadaja )
Ode mnie z grupy ekipa, która nigdy nic ogarniała w tym momencie patrząc po linkedin`ie jest:
- w reklamie (agencje, domy mediowe)
- firmy organizujace szkolenia
- firmy organizujace eventy (ale nie wiem jakie)
Nie ma bezrobotnych
EDIT:
Także nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem Jaka adamwarszawa - Nie 15 Gru, 2013
kamil napisał/a:
Adamwarszawa, idealnie się wpasuje w socialmedia. Idź do jakiejść agencji soszjalowej, Robiłeś w WoM, ziom to przyszłość w marketingu, więc ta umiejętność, która robiłeś może idealnie się komuś przydać,
WoM to była jakaś tam przejściowa sprawa, ale ogólnie ogarniam trochę o co chodzi, robiłem to dorywczo, ale może powinienem wpisać to w CV, bo jak na razie to jest trochę puste. Tak czy siak dzięki za wszelkie rady, słowa otuchy i litry zimnej wody Co przychylniejsi, życzcie mi powodzenia ! anjas - Nie 15 Gru, 2013 powodzenia!
Głowa do góry, znajdziesz prace. A socjologia nie jest zła, nie daj sobie tego wmówić Bonczek - Nie 15 Gru, 2013 Tak swoją drogą to wydaje mi się, że nie ma złego kierunku jeżeli ma się łeb na karku. Powodzenia!Jakarti - Pon 16 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
EDIT:
Także nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem Jaka
nie mialem na mysli Twoich ziomkow z LinkedIn tylko tych, których poznałem w mojej pracy przez te pare lat i nie poradzili sobie w tej banalnej reklamce. wsio
Bonczek napisał/a:
która nigdy nic ogarniała
najwyraźniej coś ogarnęli skoro
Bonczek napisał/a:
Nie ma bezrobotnych
Bonczek napisał/a:
- w reklamie (agencje, domy mediowe)
- firmy organizujace szkolenia
- firmy organizujace eventy (ale nie wiem jakie)
każdy może. nie ma obowiązku pracy w "ambitnych" zawodach ważne żeby na koniec miesiąca zgadzał się hajs i żeby cokolwiek lubić to co się robi.Bonczek - Pon 16 Gru, 2013 Nie bierz tak do siebie Jakarti - Wto 17 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
Nie bierz tak do siebie
o tym samym pomyslalem jak CI odpisywałem oczywiscie kierujac tę mysl w Twoją stronę Cartoon - Wto 17 Gru, 2013 https://www.facebook.com/...669597709727590Kamill - Wto 17 Gru, 2013
Mogłem zostać programistą JS, jak zaczynałem prace to frontendowcy zarabiali najmniej i pracowali najwięcej. M - Wto 17 Gru, 2013 Phonegap Kamill - Wto 17 Gru, 2013
M napisał/a:
Phonegap
Narzędzie szatana, JS-owcy do bannerów M - Wto 17 Gru, 2013 Ogarniam phonegapa i js, ale teraz to tylko jakąś zdalną bym przyjął 15-20h / tydzień adamwarszawa - Wto 17 Gru, 2013 Idę jutro na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną w sprawie stażu w firmie zajmującej się sprzedażą reklamy w internecie, jakieś podpowiedzi jak dobrze wypaść?Bonczek - Wto 17 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Nie bierz tak do siebie
o tym samym pomyslalem jak CI odpisywałem oczywiscie kierujac tę mysl w Twoją stronę
Kuba i na tym zakończmy ten temat M - Wto 17 Gru, 2013 Przypomniała mi sie scena z wigilii