KonradMK - Wto 24 Cze, 2008 aha, jest jeszcze nieśmiertelne od lat 90. tzw. "spuszczanie wpierdolu" choć nigdy do końca nie rozumiałem tego związku frazeologicznego. ktoś umie wytłumaczyć?CHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008
Rudello napisał/a:
a słyszałem:
Sprzedać ci adidasa?
A ja raz w życiu usłyszałem:
"karate w klate? "strick - Wto 24 Cze, 2008 ale mozna jeszcze komus zaje.bac wpier.dol kubas - Wto 24 Cze, 2008 sprzedać ci rogala ? albo zaj.ebac ci pieroga ? KonradMK - Wto 24 Cze, 2008 strick, to już jest liga zawodowa. nikt jeszcze nie przeżył zaje.bania wpie.rdolu na doje.baniu Vlodarsky - Wto 24 Cze, 2008 ja słyszałem "chcesz kopa w hooj?"KonradMK - Wto 24 Cze, 2008 w ryj to znam ale w ch.uj?Anonymous - Wto 24 Cze, 2008 mi grożono kopem wpier.dol Vlodarsky - Wto 24 Cze, 2008 Kondziu... znam też taką sytuację z życia, że dres trafił na kulturalną osobę i powiedział
A więc jak widzisz nawet nie przypuszczał, że ktoś odpowie inacze niż "co?" i mnie osobiście teksty typu chcesz kopa w hooj nie dziwią...KonradMK - Wto 24 Cze, 2008 podoba mi się ta analiza. doszliśmy nawet do skomplikowanej kwestii riposty.
- stoi pan w kolecje?
- co?
- stoi pan w kolejce?
- GÓWNO!
- Lubisz filmy z Johnem Malkovicem?
- GÓWNO!
- Zajebisty masz dres.
- GÓWNO!
itdMarek23 - Wto 24 Cze, 2008 Chlopaki jestem we francji, w gorach, Les2Alpes... Pelno serpentyn z tymi malutkimi murkami zamiast barierek. Przez tydzien jest tu tez moj kolega saxo vts... Wczoraj poznym wieczorem polatalismy...siadlem tez za kolkiem, przyjemnosc ogromna.lenny - Wto 24 Cze, 2008 dawaj foty!!rasta - Wto 24 Cze, 2008 Mi się przypomniała śmieszna historia
Wracałem z kumplem z melanżu, godziny nocne lub jak kto woli poranne, przechodzimy własnie obok śp. "Czajnika" koło Rotundy, jak tu nagle, zaczepiła nas bywalczyni wyżej wymienionego przybytku:
Ona: Daj szluga
Kumple: Nie mam
Ona: Jak to k.urwa nie masz!
Kumpel: Nie Palę
Ona: Że co K.urwaaa
Po czy zwróciła się do swojego toważysza niedoli drąc się
Ona: Za.jeb mu za.jeb, ku.rwa, ja pierdole, kurwa, pie.rdolniij mu
On: Po co?
Ona Po Ch.uj k.urwa Vlodarsky - Wto 24 Cze, 2008 to do mnie na krakowskim przedmieściu też podobnie zagadywali chłocy dwaj później musiałem prać ubranie z krwi... i swojej i ich...PiTT - Wto 24 Cze, 2008 jeszcze popularne bywało:
wyebać ci w kły?