To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

M - Pią 28 Lut, 2014

:rotfl: Bonku tak ociekasz emejzingiem ze musiałem przetrzeć wyświetlacz :lol2:
Bonczek - Pią 28 Lut, 2014

Nie mogę ogarnąć jarania się telefonem, który jest przeciętny ale ma dobry stosunek jakości do ceny przy zachowaniu warunku, że telefon jest nowy. To tak jakby się jarać Loganem MPV. I to z tym zawieszaniem, to jak rozmowa właściciela Citroena z kimś kto ma bezawaryjne auto :)
M - Pią 28 Lut, 2014

Bonku ale jakby nie patrzec to nic Ci do tego :)

Zamknij forum ;)
Kamill - Pią 28 Lut, 2014

Ja nie rozumie jarania sie iPhonem, wydać wiecej za towar niz jest tego warty nie jest to z byt wybitne osiągnięcie
M - Pią 28 Lut, 2014

Wystarczy zrozumieć że nie jest się pępkiem świata i już pojęcie wszystkiego przychodzi dużo łatwiej.
Kamill - Pią 28 Lut, 2014

Nie
Janusz - Pią 28 Lut, 2014

KU.RWA skupcie sie na dłubaniu samochodów a nie pierdołach!!!
M - Pią 28 Lut, 2014

Bonczek nierozumie już nas biedaków - taka prawda :F

Kamill napisał/a:
Ja nie rozumie jarania sie iPhonem, wydać wiecej za towar niz jest tego warty nie jest to z byt wybitne osiągnięcie

Ja sie iPhonem nie jaram. Jest to telefon który działa jak tego potrzebuje i nic sie z nim nie dzieje. A płacenie za iPhone'a tyle ile chce Apple w Polsce, w mojej ocenie rownież nie jest wybitnym osiągnięciem.

Maciek co do tych Twoich wywodow zapisz sobie nad łóżkiem i czytaj co rano, bo w wątkach o polityce pokazujesz zgoła inne podejście. Nie szydze z niczyjego statusu majątkowego, nie interesuje mnie to.

M - Pią 28 Lut, 2014

:*

:*
Anonymous - Pią 28 Lut, 2014

ja pierdole,o telefon zadyma :wall:
roj - Pią 28 Lut, 2014

anjas - Pią 28 Lut, 2014

Nie o telefon. O ajfona!!!