M - Pią 28 Lut, 2014 Bonku tak ociekasz emejzingiem ze musiałem przetrzeć wyświetlacz Bonczek - Pią 28 Lut, 2014 Nie mogę ogarnąć jarania się telefonem, który jest przeciętny ale ma dobry stosunek jakości do ceny przy zachowaniu warunku, że telefon jest nowy. To tak jakby się jarać Loganem MPV. I to z tym zawieszaniem, to jak rozmowa właściciela Citroena z kimś kto ma bezawaryjne auto M - Pią 28 Lut, 2014 Bonku ale jakby nie patrzec to nic Ci do tego Bonczek - Pią 28 Lut, 2014 Zamknij forum Kamill - Pią 28 Lut, 2014 Ja nie rozumie jarania sie iPhonem, wydać wiecej za towar niz jest tego warty nie jest to z byt wybitne osiągnięcieM - Pią 28 Lut, 2014 Wystarczy zrozumieć że nie jest się pępkiem świata i już pojęcie wszystkiego przychodzi dużo łatwiej.Kamill - Pią 28 Lut, 2014 NieJanusz - Pią 28 Lut, 2014 KU.RWA skupcie sie na dłubaniu samochodów a nie pierdołach!!!M - Pią 28 Lut, 2014 Bonczek nierozumie już nas biedaków - taka prawda Bonczek - Pią 28 Lut, 2014
Kamill napisał/a:
Ja nie rozumie jarania sie iPhonem, wydać wiecej za towar niz jest tego warty nie jest to z byt wybitne osiągnięcie
Ja sie iPhonem nie jaram. Jest to telefon który działa jak tego potrzebuje i nic sie z nim nie dzieje. A płacenie za iPhone'a tyle ile chce Apple w Polsce, w mojej ocenie rownież nie jest wybitnym osiągnięciem.
Maciek co do tych Twoich wywodow zapisz sobie nad łóżkiem i czytaj co rano, bo w wątkach o polityce pokazujesz zgoła inne podejście. Nie szydze z niczyjego statusu majątkowego, nie interesuje mnie to.M - Pią 28 Lut, 2014 Bonczek - Pią 28 Lut, 2014 Anonymous - Pią 28 Lut, 2014 ja pierdole,o telefon zadyma roj - Pią 28 Lut, 2014 anjas - Pią 28 Lut, 2014 Nie o telefon. O ajfona!!!