To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Jakarti - Sob 01 Mar, 2014

Cytat:
Odpowiedzią jest Majdan - zero układania się ze zbrodniarzami. U nas nadal komuna oceniana jest moralnie niejednoznacznie

jestes niezrownowazony :D

rozumiem, ze cofnalbys czas , pozwolil wjechac zsrr do polski, mielibysmy wojne, wyparli ruskich, rozliczyli komune i tak byloby lepiej?

to ja niestety wole tak jak jest..

M - Sob 01 Mar, 2014

Jakarti napisał/a:
jestes niezrownowazony

^_^'
Jakarti napisał/a:
rozumiem, ze cofnalbys czas , pozwolil wjechac zsrr do polski, mielibysmy wojne, wyparli ruskich, rozliczyli komune i tak byloby lepiej?

Sytuacja polityczna była zupełnie inna, ZSRS zwyczajnie zbankrutowało - w 89 roku nie mieli czym nam wjechać a rosyjscy żołnierze wcale nie chcieli wracać do matuszki - wiem bo mieszkałem od urodzenia na terenie asg wp a potem aon.
Wjechać to oni mogliby w 81 roku bo wtedy był nasz czas. Potem to już było po ptakach.
Okrągły stół to gwarancje dla komunistów i miękkie lądowanie na cztery łapy w IIIRP, zamiast tego powinn dostać twarde lądowanie na pryczach i szubienicach.

Jakarti - Sob 01 Mar, 2014

ja nie wiedzialem :D
za to wiedzialem, ze zssr mialo pare mln zolnierzy a my troche mniej :D

PiTT - Sob 01 Mar, 2014

od teraz nie ogladam tvn24... ogladam hothacz

:D
na nieszczescie ukrainy nie sa w nato
na szczescie polski jestesmy w nato... ale tu raczej zadna gwarancja spokoju

stop sowieckiej bezkarnosci, proba sil powinna spotkac sie z wzajemna reakcja... troche zartobliwie, ale tak szczerze mowiac to do chuja pana, mamy nieco inne realia nic kilakdziesiat lat temu, wiec kazdy kozak prężący muskuły powiniem zostac szybko sprowadzony do parteru

arssss - Sob 01 Mar, 2014

beda fajerwerki jak nie ogarna tego pokojowo,a nie ogarna,bo bandyci z majdanu pewni,ze zachod im pomoze nie oddadza Krymu pomimo tego,ze pewnie ludzie tam woleliby ruskich lub stara wladze,a Rosja nie odda Krymu. Chlopaki czas kupowac konserwy,gromadzic zapasy wody,a zamiast plyty pod silnik plyty w drzwi.
Anonymous - Nie 02 Mar, 2014

wróciłem najebay z ostek ? ostatków ? Co mam gromadzić ? Makaron i konserwy > ryż ?
siema - Nie 02 Mar, 2014

naboje
M - Nie 02 Mar, 2014

Polskie piekło zamarzło

M - Nie 02 Mar, 2014

Podobno dzisiaj na mazurach
https://twitter.com/chlopzmazur78/status/440150371433213952

KarQ - Nie 02 Mar, 2014

Przykro nam, ta strona nie istnieje!
M - Nie 02 Mar, 2014

Usunięte.
W skrócie - nasze wojska jadą na wschodnią granicę, info z kilku miejsc z kraju.

arssss - Nie 02 Mar, 2014

http://natemat.pl/93745,p...ynowe-cwiczenia
PiTT - Nie 02 Mar, 2014

uwazam ze nasi politycy powinni zachowac wiecej dystansu a nie pierdolic o 3 wojnie swiatowej i realnym zagrozeniu naszego kraju... wystarczy ze robia to media
ja wiem ze polityka strachu zawsze dziala... swoja droga ulubiona metoda usa :)
ale jak widac po wypodziedzi nato nikomu nie jest na reke pakowac sie w konflikt zbrojny
czas pokaze jednak jestem dobrej mysli

Święty - Nie 02 Mar, 2014

PiTT napisał/a:
uwazam ze nasi politycy powinni zachowac wiecej dystansu a nie pierdolic o 3 wojnie swiatowej i realnym zagrozeniu naszego kraju...

niestety to już przestaje być śmieszne... co jak co, ale problem nie jest w afganistanie tylko bezpośrednio za granicą

siema - Nie 02 Mar, 2014

M, https://twitter.com/TomaszSiemoniak/status/440218143789953024

Mnie w przeciwieństwie do Pitta podoba się postawa naszych polityków. Gdy istnieje potrzeba potrafimy mówić jednym głosem. Dodatkowo to, by zaangażować jak największą społeczność międzynarodową w ten konflikt, to jest dokładnie to czego oczekuję, gdyż nie mieści się to w moim rozumieniu cywilizowanego świata, że w XXI wieku w Europie jeden kraj najeżdża drugi pod byle pretekstem i nie ponosi tego konsekwencji. Brak zdecydowanej rekcji ze strony USA i 'zachodu' uważam za żenujący dowód braku jaj i podwójnej moralności.