Barejka - Sob 29 Wrz, 2012 martin.h, ssij mi moszne szukam cos na codzien a impreza gt mi sie podobuje, to ze Ty jezdzisz rallye i nie planujesz zmiany to nie znaczy ze musisz krytykowac mnie w moich poszukiwaniach martin.h - Sob 29 Wrz, 2012 Fakt, Impreza GT Za 10 tysi to musi być rodzyn, jeszcze przytargany z Holandii Barejka - Sob 29 Wrz, 2012 napisalem ze mi sie podoba i fajnie ten egzemplarz wyglada, a nie to ze rodzyn czytaj uwaznie Anonymous - Sob 29 Wrz, 2012 Barejka olej seryjne GT bez sensu
lepiej kup coś z UK RA260KM zrób przekłade faldzip - Sob 29 Wrz, 2012 Barejka, ja to bym szukal subaru na forum subaru, bo przynajmniej tam sie znaja i wiadomo, co warto brac a co nie. Tylko, ze tam GieTeki zaczynaja sie od 20k ale przynajmniej masz zdecydowanie wieksze prawdopodobienstwo, ze po miesiacu nie bedziesz musial wydac kolejnych 20k na remont silnika itp. Tez tak chodzilem kolo tych subaryn, ale wyszlo mi, ze bez 20-30k nie ma nawet co zawracac sobie glowe, bo bedzie mnie to potem kosztowalo mnowstwo zdrowia i pieniedzy.Anonymous - Sob 29 Wrz, 2012 faldzip, na FS też sami znawcy umówmy sie, że dobre GT kosztuje 25+faldzip - Sob 29 Wrz, 2012
Marcel napisał/a:
na FS też sami znawcy
wiadomo, ze nie wszyscy, ale sa tacy co sie znaja i z checia sie podzielą uwagami Anonymous - Sob 29 Wrz, 2012 ostatnio trafiłem takiego znawce do Legacy twierdził, że samochód po powdzim bo miał 1 śrubę od fotela zardzewiałą i na tylnej klapie oznaki korozji a samochód miał wymienioną tylną klapę i prawdopodobnie źle ją zabezpieczono w fabryce, bo była wymieniona w salonie KarQ - Nie 30 Wrz, 2012 Patrząc na linki wklejane przez Bareje ostatnio, może być ciekawy zakup ŁukaszS3 - Nie 30 Wrz, 2012 Ja uważam że ten GT od Bareji wygląda naprawdę ok... Piszecie ile to nie kosztuje ładna ale zauważcie że ta jest rozbita!!! To ile ma kosztować? też 30k? Jeśli nie masz daleko ja bym pojechał zobaczyćBarejka - Nie 30 Wrz, 2012 wedlug mnie ten gt jest ciekawsza oferta od tego wrx co wrzucilem kilka dni temu, ale w tygodniu tego wuerixa tez moze obejrze
trzeba doliczyc ewentualna naprawe, rejestracje, odpowiednie wymiany na poczatku i juz z10 robi sie 15 poza tym to juz starawy gt, no zobaczymy nie znam sie ale obejrze jak zwykle auto i opisze dla potomnosci
teraz tak patrze dkladniej ze slupek tez mogl oberwac, ale nie koniecznie Shymek - Nie 30 Wrz, 2012 Znajomy ma GTka do pchnięcia za 10000 zł tyle że w kombi...
Mick - Nie 30 Wrz, 2012 ładny gtek, pewnie z 98 roku - widać po przodzie i 218 km w serii.
coś wiesz o nim wiecej?Barejka - Nie 30 Wrz, 2012 Shymek, to ten o ktorym pisal budzi ze kilka malych rzeczy ma do poprawki? Shymek - Nie 30 Wrz, 2012 Barierka - tak to ten sam
Auto:
Subaru Impreza GT MY97
Silnik:
2.0 Burbo
Modyfikacje:
- Turbina Greddy;
- BOV 2M;
- pełne orurowanie SAMCO;
- pełen przelot - tylko końcowy tłumik;
- tarcze hamulcowe Zimermanna;
- rozpórka Sparco;
- oflokowana deska rozdzielcza;