filomatic - Pon 13 Maj, 2013 Trasa Poznań - Kraków z nieustannym bananem na twarzy ale ta mała pierdziawka daje frajdy za kółkiem Chloru - Pon 13 Maj, 2013 filomatic, alternator Ci niedomaga filomatic - Pon 13 Maj, 2013 wiem już mi to 100 osób wypomniałoiQ - Pon 13 Maj, 2013 filomatic, pimp ci niedomaga karoluPL - Pon 13 Maj, 2013 świeżo nabyty, a kontrolka od ładowania już się pali..
ach te francuskie auta Konrad - Pon 13 Maj, 2013 filomatic czarny szwajcar czy coś nowego?
Gratki, będzie pan zadowolony filomatic - Pon 13 Maj, 2013 vts racing z ch Mucha - Wto 14 Maj, 2013
Michał napisał/a:
tak ??
a gdzie bym pracował przez ostatnie 10 lat ?? !!
ile kosztuje... czołg?budzik - Wto 14 Maj, 2013
Mucha napisał/a:
ile kosztuje... czołg?
Pytanie ile masz rabatów Jakarti - Wto 14 Maj, 2013
budzik napisał/a:
Pytanie ile masz rabatów
w chuk rabat'ow
Michał - Wto 14 Maj, 2013 Kenet - Wto 14 Maj, 2013 Od dziś wierzę w zjawiska paranormalne. Wróciłem 1 maja z Ułęża i to była ostatnia chwila gdy widziałem mój prawie nowy kask OMP. W piątek byłem na RCW - przed wyjściem nie mogłem namierzyć kasku w miejscu gdzie się zazwyczaj w domu znajdował. Mówię - pewnie jest w bagażniku w Fusionie. Idę - nie ma. Druga możliwość - został w Astrze (byłem pewien na 99%) - zajeżdżam - w Astrze nie ma. Obszukane już wszystko, w tym garaż, gdzie robiłem Astrę - nic, enigma, czarna dziura. Sytuacja trudna do wyjaśnienia jak ostatnio komentowane zniknięcie bidonu. Zostało jedno miejsce do sprawdzenia, ale szansa 1%. I to jeszcze nie byłoby takie dziwne, gdyby nie fakt, że zginął też drugi kask, taki stary, motocyklowy airoh, którego w łapach nie miałem od miesiąca... A który stał sobie na regale nie ruszany. I teraz też go nie ma, a ja nie jestem w stanie odtworzyć w pamięci co się z nim stało.
Myślałem do tej pory, że wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć, ale k u r w a to się nie dzieje. Jestem już w stanie uwierzyć, że lunatykowałem w tym kasku i gdzieś go w nocy zostawiłem, bo to chyba jedyne możliwe rozwiązanie.
Dodam, że nie piłem alkoholu od dawna, innymi substancjami też się nie odurzałem.
Piszę abyście uważali na swoje kaski kamil - Wto 14 Maj, 2013 sprawdź w lodówce i pralceKenet - Wto 14 Maj, 2013 Obszukałem całe i tak nie za duże mieszkanie. Nie ma.kamil - Wto 14 Maj, 2013 może pożyczyłeś, zostawiłeś u kogoś w samochodzie, mieszkaniu ?