Mick - Nie 30 Wrz, 2012 Barej, ja bym się długo na Twoim miejscu nie zastanawiałBarejka - Nie 30 Wrz, 2012 kurde kombi wogole nie ma dla mnie polotu, przepraszam ale uwazam wrecz ze jest brzydkie, ale w sedanie jestme zakochany Mick - Nie 30 Wrz, 2012
Barejka napisał/a:
kurde kombi wogole nie ma dla mnie polotu, przepraszam ale uwazam wrecz ze jest brzydkie, ale w sedanie jestme zakochany
ch... sie znasz
gdyby nie cena paliwa i inne wydatki (mieszkanie i przegrana sprawa w sądzie) to bym brał Barejka - Nie 30 Wrz, 2012 chyba odpuszcze sobie z rok i kupie STI EmerytRs2 - Nie 30 Wrz, 2012 zawsze można zagazować
co jest do poprawki?
walony mocno był, że cena tak niska? tyrał tym gdzieś po kajtkach/torach?pit - Pon 01 Paź, 2012 Przód od MY 98 +
Auto kolegi, generalnie spoko, latało tylko po ulicy. Trzecia skrzynia
W tej kasie warto!WuRC - Pon 01 Paź, 2012
pit napisał/a:
Przód od MY 98 +
99+
97 i 98 miało taki:
pit - Pon 01 Paź, 2012 No ta ale tłukli już pod koniec 98, dlatego nazywa się to Model YearEmerytRs2 - Pon 01 Paź, 2012 widzę że jest na starym przodzie
dlaczego 3?? sypie się to mocno??
z drugiej strony, może lepiej zbierać na gt w odpowiednim kolorze, nadwoziu i ogólnie rodzyna.WuRC - Pon 01 Paź, 2012
pit napisał/a:
No ta ale tłukli już pod koniec 98, dlatego nazywa się to Model Year
No właśnie - MY99 tłukli pod koniec 1998 roku ( a dokładnie od okolic września).
Srebrne kombi z ogłoszenia ma przód od MY99/MY00.
EmerytRs2 napisał/a:
dlaczego 3?? sypie się to mocno??
Ze skrzyniami w GT jest jak ze skrzyniami w Sportach.
EmerytRs2 napisał/a:
z drugiej strony, może lepiej zbierać na gt w odpowiednim kolorze, nadwoziu i ogólnie rodzyna.
Impreza GT to żaden rodzyn. Rodzynem w tej budzie jest np. WRX STi Type RA.pit - Pon 01 Paź, 2012 Myśle że skrzynia w GT to wyjątek w swoim rodzaju wasq - Pon 01 Paź, 2012
WuRC napisał/a:
Ze skrzyniami w GT jest jak ze skrzyniami w Sportach.
.
tu bym sie nie zgodzil skrzynia w clio wytrzymalsza i co wazniejsze tansza w zakupie i naprawie Barejka - Pon 01 Paź, 2012 najmniej wytrzymala jest skrzynia w 106 nie wazne czy maly dyfer czy duzy, zajechalem 3 sztuki EmerytRs2 - Pon 01 Paź, 2012 na alledro skrzynie od gt po tysiąc pińćset Barejka - Pon 01 Paź, 2012 juz patrzalem, ale chyba da sie wlozyc od mlodszego wrx