Raczej nie. Póki co typem numer jeden jest Leon 1.8t, ale i tak jeszcze nie byłem żadnego oglądać, bo na samą myśl o użeraniu się z "Mirkami handalarzami" mnie już trzepie.M - Czw 16 Maj, 2013 ooopsss
M - Czw 16 Maj, 2013 Warszawa na wesoło Michał - Czw 16 Maj, 2013 mi sie podoba Kenet - Czw 16 Maj, 2013 +1 Qukie - Czw 16 Maj, 2013 przynajmniej jest jakiś element humorystyczny. Ewentualnie mogła by być rozebrana syrenka z bujającymi cyckami ala to
Bart - Czw 16 Maj, 2013 ta przerwa na dole to chyba anus dzik - Czw 16 Maj, 2013 Ciekawa sytuacja, wuja wezwali na komisariat w związku z kradzieżą.
Jak się okazało na miejscu oskarżyli go jak Lennego, ukradł paliwo. Zatankował za 2xy,zz a nabili mu w kasie 2x,yz. Ale wg nich ukradł. To że pinda na kasie zapomniała wbić jednego zera ze strony stacji nic nie zmienia.PiTT - Pią 17 Maj, 2013 ooo to ciekawe, bo tu ewidentnie jest zaniedbanie ze strony stacjikamil - Pią 17 Maj, 2013 heheh, wątpie. Myśle, zę to celowe Laska kapneła się, zę na jej zmianie walneła takiego babola. A że kolo już odjechał to nie było odwrotu. Zamiast płacić ze swej kieszeni podała przełożonemu, ze facet przyjechał, zalał za 200 i odjechał. W takich sytuacjach stacje zgłaszają na policje.
Ot cała historyja