Vlodarsky - Czw 08 Lis, 2007 AX'owi brakuje profesjonalnego podejścia bo 90% rzeczy robię pierwszy raz w życiu (czyli wszystko co nie związane z mechaniką) Kasia dzielnie mi towarzyszy
Obydwa tematy są dziwne... 306 też na początku było takie sobie a teraz mam jedyne cabrio z tym silnikiem w Polsce
A tak wracając do witania to chciałem zauważyć, że w jednym momencie pojawiło się kilku miłośników hh na raz... ciekawe.M - Czw 08 Lis, 2007 Tak jest bo ja aktywuje za jednym razem kilku userów na raz.Anonymous - Czw 08 Lis, 2007 witam wszystkich i jaAnonymous - Pią 09 Lis, 2007 Tak troche OT robiac..
Vlodarsky kazdy czasem robi cos pierwszy raz ja np pierwszy raz dorwalem hh
wczesniej auto ze slusznym napedem - sierra:) ech jeszcze mi sie po niej lezka w oku kreci
dobrze ze nadal w rodzinie zostala
Juz niedlugo mam nadzieje poleci opis z foto dokumentacja mojego zx`a
ale jak narazie maly dolek finansowy
( wynajecie warsztatu remont warsztatu rozpoczecie wszystkiego od nowa itp itp )
Ale specjalne znizki i promocje na wstepie
he he taka mala kryptoreklama
A wracajac do tematu - Wazne ze sie czegos podejmujesz i robisz to mimo przeciwnosci
Trzeba byc jak papier toaletowy i rozwijac sie he he Vlodarsky - Pią 09 Lis, 2007 kontunuować będziemy już w odpowiednich tematach pozdrok-mart - Pią 09 Lis, 2007
zajac napisał/a:
Trzeba byc jak papier toaletowy i rozwijac sie
O kurde mistrzowskie powiedzenie Odpisuje i wieszam na scianie
Witam! Anonymous - Pią 09 Lis, 2007 k-mart zmien ten podpis bo tracisz wiarygodnosc jeszcze ktos uwierzyAnonymous - Nie 11 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
zajac napisał/a:
Trzeba byc jak papier toaletowy i rozwijac sie
O kurde mistrzowskie powiedzenie Odpisuje i wieszam na scianie
Witam!
He he Uznanie w oczach K-mart`a bezcenne
he he
A wogole to moj hothatch
I jeszcze od tej czystej strony :
wiem kozak oj sliczny no wiem wiem Vlodarsky - Pon 12 Lis, 2007 maskę masz od starszego czyli wtedy kiedy były produkowane 152-155KM. Pokaż silnik albo wyślij mi wkońcu ten VIN>Marek23 - Wto 13 Lis, 2007 ZX piekny, super, że zawitał na forum...Vlodarsky - Wto 13 Lis, 2007 Marek23 mój brat miał takiego przez kilka lat bardzo przyjemny... nawet kolor chyba identyczny/.Anonymous - Wto 13 Lis, 2007 Vlodarsky jeszcze sie okaze ze twoj brat go sprzedal mojemu mechaniorowi a ja go wzielem teraz od niego to juz wogole bedzie w pelni rodzinne forum Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007 hehehe, fajnie
ja mam ex auto k-marta
stacho ma ex auto k-marta
Ty masz ex auto vlodarskiego brata
spoko :564:Stacho - Wto 13 Lis, 2007 Bez kitu każdy ma każdego auto CHRZANEK - Wto 13 Lis, 2007 Hehehe i ja mam ex auto K-marta